Revolucija

I Hrvatska dobila 4D kino!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ljubitelji sedme umjetnosti danas su došli na svoje! I Hrvatska je dobila 4D kino!

Danas je u Zagrebu predstavljen revolucionarni korak u prikazivanju filmova i to na području naše regije. Naime, u Zagrebu se smjestilo 4D kino, jedno od 57 u svijetu.

Ljubiteljima sedme umjetnosti željnim apsolutnog kino iskustva od sada će biti omogućeno, osim vrhunskog audio-vizualnog sadržaja, pratiti omiljene naslove uz brojne specijalne efekte koje gledatelja smještaju u sam film.

Čast da uđu u povijest hrvatske kinematografije kao prvi cjelovečernji filmovi prikazivani u 4DX formatu pripala je najnovijem remek djelu Petera Jaksona 'Hobit: Smaugova pustoš' te animiranoj Disney bajci 'Snježno kraljevstvo'.

A među filmovima koje ćemo moći pratiti u novom 4D formatu naći će se uskoro i najveći nadolazeći hitovi među kojima ističemo: Ronin 47, Legenda o Herkulu, Need for Speed, Različita, Lego 3D...

4DX donosi potpuno novo kino iskustvo koje uključuje golemo filmsko platno, visokokvalitetne zvučne sustave te posebne 4D efekte na svakom od 116 sjedala.

Posjetitelji 4DX kinodvorane gledajući film imaju osjećaj kao da se nalaze u filmskom okruženju zahvaljujući pomičnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima koji svakom gledatelju stvaraju 4DX prožimajući filmski doživljaj zaokupljujući svih pet njegovih osjetila!

A kako će izgledati praćenje filma u 4DX kinu koje je smješteno u zagrebačkom centru Arena Zagreb, pogledajte u priloženom videu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene