Zarazna klupska melodija

'U pola dva' - novi ljetni hit! Donosimo premijeru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam premijeru spota splitske grupe 'Boss' za pjesmu 'U pola dva' koja je na dobrom putu da postane domaći ljetni hit.

Grupa 'Boss' je mladi splitski glazbeni sastav koji već niz godina ostvaruje uspješne nastupe i koncerte kako u Splitu, tako i širom Hrvatske.

Pogledaj i ovo showbuzz VELIKI POVRATAK PREMIJERA Pjesma koju vrijedi poslušati

'Boss' je osnovan 2008. godine, a čine ga Jadran Jakovljev – glavni vokal, Stjepan Mandac - gitare i vokal, Mladen Kalebić - klavijature i back vokal, Davor Delić - bas gitara i back vokal, Marin Katić - bubnjevi i Ela Bosančić - vokal.

Kako bismo vas bolje upoznali s ovim bendom, kratko smo porazgovarali s glavnim vokalom Jadranom.

Recite nam nešto o pjesmi 'U pola dva' čiji spot premijerno objavljujemo na našem portalu Dnevnik.hr.

Jadran: Pjesma 'U pola dva' svakako je naš as iz rukava spreman za ovo ljeto. Pomno smo i predano radili na pjesmi, iza koje se krije javnosti već poznati hit maker Dušan Bačić, autor 'Tarapane', 'Na pola puta', 'Opala' i mnogih drugih hitova. Spot za pjesmu, koji danas premijerno gledate na portalu Dnevnik.hr režirao je Milo Ostović.  
'U pola dva' pjesme je drugačijeg karaktera od dosadašnjih pjesama, ali se iskreno nadam da ćemo osvojiti srca naše publike, stavljam naglasak na ljepši spol, ovim vrućim, ljetnim, brzim, usudio bih se reći, hitom. 

Na čemu se temelji spot pjesme?

Jadran: Spot za pjesmu 'U pola dva za' nas je bilo jedno lijepo novo iskustvo. Kako pjesma ima svoju priču, tako smo željeli i videozapisom približiti publici našu novu pjesmu. Spot počinje i završava u hotelskoj sobi s Njom, tajanstvenom fatalnom ženom koja je totalno zaludila glavnog lika. Radnja se paralelno prebacuje iz sobe u klub, gdje on svira sa svojim bendom i čini sve kako bi osvojio prekrasnu djevojku. Glavne likove iz pjesme utjelovili smo moja kolegica iz benda Ela i ja. Snimanje je proteklo odlično u ugodnoj atmosferi dragog prijatelja Mile Ostovića. Spot je sniman u Zagrebu, na dvije lokacije, Hotelu Sliško i Green Gold Clubu, kojima se ovom prigodom i zahvaljujemo na susretljivosti i gostoprimstvu. 

Što vam je u ovom poslu najljepše?

Jadran: Svaki naš izlazak pred publiku je novi izazov, kako na svadbama, tako i na festivalima. Svaki nastup je poseban sam po sebi, ali svi nose isti zadatak, zabaviti publiku koja je pred nama. Veliki aplauz i usijana atmosfera naša je glavna nagrada. To je ono što nas gura naprijed. Dokle god publika i gosti izlaze zadovoljni bilo sa festivala ili svadbi, mi ćemo svirati i pjevati.

Gdje se grupa 'Boss' može uživo slušati?

Jadran: Bend ima stalne nastupe u zagrebačkom Green Gold Clubu svakog drugog petka, Kavani disco Kauri u Splitu i Caffe baru Favorit u Trogiru, te povremeno nastupamo po raznim klubovima Dalmacije, a i diljem Lijepe naše. Spomenut ću još veliki broj ribarskih večeri, te raznoraznih fešta i proslava u ljetnim mjesecima, gdje smo imali prilike svirati. Svakako valja istaknuti nastupe na Festivalima zabavne glazbe 'Split 2011. i 2012.' godine s pjesmama 'Dalmatinska pisma' i Ako ti je pija ćaća', s kojima smo se po prvi puta predstavili široj publici na velikoj pozornici Splita.

Postali ste dio obitelji Hit Recordsa. Kako je došlo do suradnje?

Jadran: U ožujku ove godine potpisali smo ugovor s diskografskom kućom Hit Records. To se naravno nije dogodilo slučajno, naime Grupa BOSS bila je dio velike ljetne turneje Hit Records Party u pet gradova Lijepe naše, tu se i rodila ljubav između Hit Recordsa i Bossa. Velika nam je čast što smo postali dio velike Hit Records obitelji.

Nastupili ste na Splitskom festivalu. Hoćete li to ponoviti i ove godine?

Jadran: Kao što sam već spomenuo, dvije godine za redom nastupali smo pod svjetlima Splita, što je za nas jedno veliko iskustvo. Nekako nam odgovara sva ta pažnja, te 3 minute koje ti se pruže, sve te kamere, publika koja te 'guta očima' i prati svaki tvoj pokret, cijeli taj sjaj i veličina Festivala. Mnoga smo poznanstva ostvarili i stekli puno prijatelja iza kulisa. Ukoliko nam se ukaže prilika i neka dobra pjesma, ne vidim razloga zašto sve to ne ponoviti.

Opišite nam svakog člana benda u jednoj rečenici.

Jadran: Ja ću nas sada sve opisati, ali kako se budete više družili sa nama vidjet ćete da smo ustvari svi isti; velika djeca gladna glazbe i dobre zafrkancije! Gitarista Stjepan Mandac je velika flegma i ne uzbuđuje se previše oko ničega, šta bi mi rekli, pomalo ćemo. Basista Davor Delić je staložen, možemo reći glas razuma, on nas vraća na zemlju kad se možda ponekad zaletimo. Klavijaturista Mladen Kalebić, najmlađi član benda, on nas drži sve na okupu i pazi. Bubnjar Marin Katić je najduhovitiji član, on je zadužen za zabavu i uvijek dobru atmosferu. Pjevačica Ela Bosančić je naša bolja polovica, ona nam dođe kao Snjeguljica, a mi njenih pet patuljaka. 

Osim novog video spota, Dnevnik.hr je za vas saznao koncerte u narednih nekoliko dana na kojima možete uživo čuti kako zvuči grupa Boss.

24.04. Kauri, Split

26.04. Green Gold Club, Zagreb

27.04. Split, event

03.05. Kauri, Split

08.05. Kauri, Split

10.05. Green Gold Club, Zagreb
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene