Prijeti mu zatvor?

Maloljetnica uplakana! Zavodio je dečko bujne sestre slavnih Kardashianki

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bujna Kylie Jenner nije ništa kriva, no njezin dečko je do grla u problemima.

Veliki skandal potresa Hollywood, a u njega je uključena najmlađa pripadnica klana Kardashian - Jenner. Nije bujna Kylie ništa kriva, no njen 25-godišnji dečko je do grla u problemima. Naime, reper se upucavao 14-godišnjoj manekenki Molly O'Maliji.

Pogledaj i ovo Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Nije joj dugo trebalo Dan nakon što je prekinula vezu, slavna ljepotica noćne je sate provela u zagrljaju bivšeg dečka?

Fotografija koja je zgrozila Internet

Nakon što je priču objavio tabloid OK!, mlada Molly angažirala je kontroverznu celebrity odvjetnicu Gloriju Allred te sazvala press konferenciju. Na njoj se mlađahna Molly rasplakala i priznala da joj se Tyga javio putem Instagrama. Molly je rekla kako mu je na poruke odgovorila jer je pretpostavljala da će s njom pričati o njenoj glazbi.

Prošla je godina dana, no razlika je očita!

Naime, djevojčica se želi baviti glazbom. Kada ju je tražio da razgovaraju putem FaceTimea, Molly ga je odbila. U suzama je objavila da je tužila OK! jer su loše zamaglili njenu fotografiju (a radi se o maloljetnici, op.a.) te insinuirali da se viđa s Tygom - što je 'potpuna laž'. Dok Molly diže tužbe, Tyga se o svemu još uvijek nije očitovao. Kylie se nije oglasila, no teško je vjerovati da će nakon ovog skandala ostati s njim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene