Talentirani mališani

MALE ZVIJEZDE "Uvijek me pitaju kada ću biti ponovo u seriji"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Oni su odlični učenici, a jednako tako i dobri glumci. Tonka i Martin malene su zvijezde serije Zlatni dvori

Idilična priroda Krašograda, mjesto je koje sigurno prepoznajete iz serije Zlatni dvori. U jesenskom izdanju ovo mjesto privlači još više posjetitelja. A vole ovdje doći i Tonka i Martin koji su vam možda poznatiji kao Lola i Janko. Najdraže mjesto im je, naravno, tamo gdje ima najviše životinja.

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

"Meni su najdraže životinje konji, psi i mačke pa smo baš pogodili pravo mjesto", kaže Tonka Kovačić. Zelena oaza mira Eko parka 'Krašograd' idealna je za provesti dan s obitelji. Naši mali glumci su se okruženi životinjama dobro zabavili, ali i naučili ponešto o životinjama.
"Nikad ne smijemo ići iza njih jer bi inače počeli se ritati, tamo imamo dva magarca, tamo su tri, četiri ovak malecka mačeka", govori Martin Lugarić.

Tonka je učenica petog razreda, a njezin televizijski brat Martin ide u treći. U svojim su školama njih dvoje prave zvijezde. "Mene gledaju većina, neki mi kažu, pitaju me - ti glumiš u Zlatnim dvorima i kao, ali većinom kritike su dobre. Jako mi se sviđa glumiti i većinom u razredu me gledaju", priča Tonka.

"Kažu da super glumim, da lijepo glumim. Uvijek me pitaju, Martin kad ćeš bit u sljedećoj epizodi i te stvari", nadovezuje se Martin.

Iako su još mali, glumačkog iskustva imaju, no Zlatni dvori za njih su nešto posebno. A na setu zaista uživaju. "Meni se sviđa to što na svakom snimanju, recimo, u prvom su bili kolači i sve to mi zapravo poslije pojedemo i onda je fora i glumci su stvarno simpatični, nije ono da te ignoriraju, ono ti si dijete, nego se stvarno vole družit s tobom", govori Tonka. Gluma im je zasad prvi izbor. Tonka kaže da bi, ako ne bude glumica, voljela biti pjevačica.

Što su nam još otkrili pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene