448581
448581
448581
448581
448581

SIN POKOJNOG MINISTRA ŠUŠKA Vjenčali se Tomislav Franjo i njegova Maja

  • , 31.08.2016., 16:34
  • Autor:
  • komentara

Basist grupe Vatra i sin pokojnom ministra Šuška, Tomislav Franjo Šušak, vjenčao se s dugogodišnjom djevojkom Majom.

 
 
 
 
Tomislav Franjo Šušak i djevojka Maja (Foto: Facebook)
Tomislav Franjo Šušak i djevojka Maja (Foto: Facebook)

'Vatrena ekipa od srca čestita našem Tomislavu na vjenčanju! Konačno si postao gospodin', poručili su članovi grupe 'Vatra' svom kolegi Tomislavu Franji Šušku.

Naime, sin pokojnog ministra obrane RH, Gojka Šuška, prošle se subote vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Majom. Prošle subote Tomislav i Maja vjenčali su se u prisutnosti obitelji i kumova, a veliko slavlje tek ih očekuje.

Talentirani basist svirao je u brojnim bendovima, kao što su Skaut, Kinoklub, Ramirez, Pavel... U Vatru je stigao prije četiri godine. S lijepom Majom već je dugo u vezi, a sada su je konačno okrunili i brakom.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se