Pogledajte galeriju!

Slavni 19-godišnjak ljubi UDANU konobaricu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

'Ona je još uvijek u braku. Daniel i ona nisu skupa već godinu dana, a bili su jako mladi kad su se vjenčali', otkriva svekrva!

Nakon što je Justin Bieber tijekom ovog mjeseca viđen kako se ljubi s nepoznatom djevojkom, Daily Mail donosi kako je riječ o 22-godišnjoj konobarici koja želi biti model, Jordan Ozuni.

>> Bieber u problemima: Udario fotografa Ferrarijem i pobjegao!

Pogledaj i ovo Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Prava ljubav Godinama joj predbacuju da nije dovoljno mršava za njega, no ovaj šarmer samo nju voli već 25 godina

No, to nije sve. Jordan je navodno još uvijek u braku, točnije, nije se službeno rastala od Daniela Ozune, kako tvrdi njezina svekrva Kim Ozuna.

Jordan se za Daniela udala odmah po završetku srednje škole, ali brak je potrajao samo par godina, ali još uvijek nisu i službeno razvedeni.

'Ona je još uvijek u braku. Daniel i ona nisu skupa već godinu dana, a bili su jako mladi kad su se vjenčali. Vjerojatno su u procesu razvoda', izjavila je svekrva za Celebuzz te je kratko komentirala njezinu vezu s Bieberom riječima: 'Nisam iznenađena'.

Podsjetimo, šuškanja o vezi Biebera i konobarice počela su prije nekoliko dana nakon što su viđeni kako izmjenjuju poljupce u čekaonici na poligonu dok su išli skakati padobranom. 'Sjedila mu je u krilu i mazila ga po glavi i ramenima, a on ju je zagrlio oko struka i dao joj nekoliko pusica', otkrio je jedan od posjetitelja koji se u to vrijeme zatekao na aerodromu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene