Razočarana je

Njih dvije od sada su neprijateljice - svi se pitaju što se dogodilo?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tko je glavni krivac?

Taylor Swift nakon hita 'Shake it of' koji je osvojio svjetske glazbene liste priprema novo iznenađenje. Iako mlada pjevačica česti piše pjesme o ljubavi, ovoga se puta odlučila progovoriti i o prijateljstvu i to – nesretnom!

Pogledaj i ovo Taylor Swift čini se da tijelo traži svoje Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

'Shake It Off' postao najveći hit u gotovo 20 godina!

Glazbenica se ovog puta odlučila pisati o bivšoj prijateljici, koja ju je jako razočarala. U intervjuu za časopis 'Rolling Stone' otkrila se da pjesma 'Bad Blood' s albuma '1989' govori o jednoj njezinoj prijateljici koja ju je jako razočarala, piše US Weekly.

Godinama nisam znala da li smo prijateljice ili ne. Napravila je nešto užasno i onda sam zapravo shvatila da smo mi neprijateljice. No, u pitanju nije bio dečko, već posao. Unajmila je ljude da me pokušaju uništiti, a znala je koliko mrzim konflikte. Sad ju stalno moram izbjegavati, što je ružno i čudno. Postala mi je neprijateljica', rekla je Taylor.

Selena Gomez, Lorde, Lena Dunham, Karlie Kloss, Dianna Agron, Hailee Steinfeld i Sarah Hyland neka su od imena koja su bila na listi njezini BFF tj. najboljih prijateljica. Svi se pitaju tko je mogao tako povrijediti slavnu pjevačicu?

'Ponekad su riječi pjesme upravo one riječi koje biste voljeli reći nekome u stvarnom svijetu. Znam da će ljudi sada nagađati o kome se radi, no s razlogom nisam nigdje spomenula ime te osobe', objašnjava pjevačica.

Iako ne želi da se zna o kome je riječ, naglasila je kako nije riječ o njezinom bivšem dečku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene