'Transformirala pop kulturu'

KAO I MICHAEL JACKSON Taylor Swift je tek druga osoba koja će dobiti nagradu nazvanu po njoj samoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna Taylor Swift može svom životopisu dodati i to da će stati bok uz bok s pokojnim kraljem popa. Njih dvoje su jedini glazbenici koji su dobili vlastite nagrade.

Planetarno popularna Taylor Swift ponovno iznenađuje, a ovoga puta će dobiti nagradu naslovljenju na nju samu. Da, Taylor Swift dobit će nagradu Taylor Swift. Mlada pjevačica će pokupiti ovu nagradu na ovogodišnjoj BMI dodjeli nagrada, koja slavi tekstopisce.

Pogledaj i ovo Taylor Swift i Travis Kelce - 11 O njima se priča Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

Jedina osoba kojoj je pošlo za rukom da primi BMI nagradu koja je nazvana po njemu bio je pokojni kralj popa, Michael Jackson, koji je njome nagrađen 1990. 'Taylor Swift transformirala je pop kulturu kroz svoje pjesme, umjetnost i nesavladiv duh', kazala je Barbara Cane,potpredsjednica BMI-a, dodavši da 'smatramo kako je prikladno nagraditi Taylor s jednako jedinstvenom i posebnom nagradom kao što je i ona sama'.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene