POGLEDAJTE VIDEO

Tina Vukov: 'Postoji kemija između mene i Kedže'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mlada glazbenica Tina Vukov, za 30. studenog najavljuje svoj veliki samostalni koncert u HNK Ivana pl. Zajca Rijeka. Povodom toga, Tina je dala ekskluzivni intervju za DNEVNIK.hr!

Na poziv, te inicijativu i ideju priznatog jazz glazbenika Igora Savina, Tina Vukov je prihvatila izazov da se s repertoarom sastavljenim od bisera svjetskih jazz standarda uz instrumentalnu podršku Igor Savin tria, korpusa gudačkog ansambla HNK 'Ivana pl. Zajca', a pod dirigentskom palicom Igora Vlajnića nakon dužeg vremena izbivanja sa scene ponovno predstavi publici.

>> Sjećate se Tine Vukov? Prava je talentirana ljepotica!

Pod službenim nazivom 'TINA VUKOV - JAZZ ZA JEDNU NOĆ' publika će po prvi put čuti Tinu u za nju neuobičajenom glazbenom izričaju mada sama Tina naglašava: 'Moj je glazbeni izričaj najviše pop, ali način interpetacije već godinama jednako naginje jazzu. Pjevam jazz standarde od 15. godine i ovaj koncert neće biti nikakav izlet u nove vode, nego prilika da izvedem ono u čemu privatno uživam.'

Pogledaj i ovo Damir Kedžo - 1 Počeo u Story Supernova Music Talents! Damir Kedžo otkrio hoće li se opet prijaviti na Doru: "Siguran sam, evo tu ti obećajem da..."

Povodom toga, Tina je u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila zanimljivosti o sebi, svom nadolazećem koncertu, gostima koji će s njom nastupiti poput Damira Kedže, ali i brojne druge zanimljivosti koje možete pogledati u VIDEU!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene