Porijeklom Hrvatica

Kći Hrvata zakuhala finale američkog MasterChefa

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Djevojka ističe kako svoje kulinarsko znanje duguje svom ocu koji ju je naučio kuhati, a koji je porijeklom iz Hrvatske.

Nataša Crnjac, 26-godišnjakinja iz SAD-a našla se u finalu američkog MasterChefa. Nataša se za pobjedu bori u konkurenciji s Lucom Manfeom, ali brojni znalci tvrde kako je Nataša puno talentiranija.

Pogledaj i ovo Damir Tomljanović "Rasturit ćete novu sezonu!" Član žirija MasterChefa koji napušta show nije mogao sakriti zahvalnost u emotivnoj objavi: "Malo je reći koliko vas cijenim i poštujem..."

>> Avanturu drugog hrvatskog Masterchefa, Nikole Lesara, pratite na portalu Dnevnik.hr

Djevojka ističe kako svoje kulinarsko znanje duguje svom ocu koji ju je naučio kuhati, a njezina kuhinja inspirirana je hrvatskim i argentinskim specijalitetima. Zanimljivo je i, kako sma kaže, da njezin otac kod kuće svake godine suši pršut i kulen.



Naime, njezin otac je rođeni Hrvat, a mama porijeklom Argentinka. Iako se rodila u Južnoafričkoj Republici, s obitelji se preselila u SAD kad je imala samo 9 godina.

'Gledala sam svaku sezonu ovog showa i mislila kako nema šanse da uđem u finale. No, nakon što sam se udala te rodila sina Diega prije dvije godine odlučila sam si dati truda i uspjeti u kulinarstvu', izjavila je Nataša. Ako pobjedi u showu, Nataša će osvojiti nagradu od 250.000 dolara te ugovor za knjigu, piše UT San Diego.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene