Supertalent

TRANSFORM CREW oduševili publiku: Skromni smo i prizemni, nismo se ovom nadali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Transform Crew oduševili su i publiku i žiri u drugoj polufinalnoj večeri Supertalenta. Otkrili su nam kako se osjećaju dan poslije.

Plesna skupina Transform Crew osvojila je na audiciji zlatnu ulaznicu, no nastavili su se truditi jednako jako. Toliko - da ih je u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta publika nagradila najvećim brojme glasova! Koreografija 'Funhouse of Cabaret' oduševila je žiri, ali i publiku. Njihovim nastupom bio je oduševljen Mislav Čavajda, koji je na audiciji i stisnuo 'zlatni gumb'.

Pogledaj i ovo Transform Crew ''U Božjim rukama'' Totalna euforija ekipe Transform Crewa: Poslušajte što im je voditelj rekao poslije finalnog nastupa

Koreograf Davor Ćiković ne krije sreću zbog uspjeha, kojem su se on i plesači nadali.

'Za ovaj nastup pripremali smo se tri, četiri tjedna, trebalo je sve prilagoditi za televizijski nastup, trebalo je dobro sve izvježbati', kaže koreograf. Iako su dobili 'zlatni gumb', nije im bilo lako. 'Svejedno nam je bilo teško. Događa se da se netko favorizira, a onda ispadne. Kao i za sve ostale, i za nas je postojala šansa da ispadnemo, publika je za sebe', smatra Ćiković. Iako nisu očekivali, nadali su se da će ih publika podržati.

'Nadali smo se pobjedi, no skromni smo i prizemni pa smo se iznenadili! Treniramo 10 - 12 sati tjedno, a subota nam je uvijek udarna, tada smo u dvorani jako dugo', priča Ćiković. Još uvijek su, kaže, pod dojmom, no trebaju se posložiti i početi vježbati novu točku. Iako su sjajni, konkurenciju smatraju pozitivnom i velikom! 'Ima zaista jako puno genijalnih kandidata, ljudi koji su sjajni u onome što rade, teško nam je samo jednu osobu izdvojiti', zaključio je Ćiković.

 Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!
 


 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene