Supertalent

Ovo je posljednja prilika! Konkurencija je iznimno jaka!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žiri će osim pet poznatih polufinalista odabrati i preostalih 55 najboljih koje ćemo gledati u emisijama uživo.

Ove nedjelje gledatelji popularnog talent showa imaju priliku vidjeti i posljednje nastupe natjecatelja koji su svoje neobične i jedinstvene talente pokazali na audicijama Supertalenta. Neki će talenti dobiti priliku ući u sljedeći krug natjecanja u kojem će žiri još jednom pogledati sve nastupe koji su dobili većinsko „da“ na audicijama, i među njima odabrati polufinaliste koji će se pridružiti osvajačima zlatne ulaznice u emisijama uživo. Naime, 60 je mjesta u polufinalu, a njih 5 je već dobitkom zlatne ulaznice na audicijama dobilo direktan prolaz u emisije uživo. Natjecatelje koje ćemo sigurno gledati u emisijama uživo su tako Jelena Znaor s hula hoopom, plesna skupina Tranform crew seniori, mađioničar Zrno bibera (Tibor Matejčić), Tomy Mihičinac koji je oduševio street workoutom i glazbeni sastav A.K.A Crescendo.

Pogledaj i ovo showbuzz Supertalent JELENA ZNAOR PRESRETNA I MAMURNA: 'U finalu će biti vatreno!'

OVDJE možete pogledati mladića iz britanskog Supertalent showa. Njegova je priča osvojila svijet.

Jelena Znaor diplomirana je psihologinja koja se s hula hoopom kao plesnim i rekreacijskim rekvizitom prvi put susreće 2010. godine kada uči od svjetski poznatog performera Karisa Wildea, nakon čega se nastavlja samostalno educirati. Članica je udruge Traumatic Arts koja se bavi cirkuskim akrobatskim vještinama, a u sklopu Udruge pohađala je i sate plesa na zračnom ringu. Voditeljica je redovnog tečaja plesa s hula hoopom, a kao voditeljica radionica i izvođačica radi za mnoge priznate klijente i festivale. Sudjeluje u više plesnih projekata među kojima ističe predstavu Flying Heel Cabaret.. Mario Petreković stisnuo je zlatni gumb Jeleni i dao joj direktan ulaz u polufinale.

Zlatnu ulaznicu u polufinale plesnoj skupini Transform Crew osigurao je Mislav Čavajda. Ova skupina pokušava dostići ideal u plesu, imaju čak deset treninga tjedno, a često im gostuju i strani plesači koji ih educiraju. Hrvatski su predstavnici na natjecanju 20 najatraktivnijih koreografija. Više od 100 mladih plesača PS TransForm svoj je talent pokazalo u kategorijama Lyrical, Open, MTV Commercial, Urban i Production number te su ponovo ostvarili fenomenalne rezultate. PS TransForm osvojio je čak 9 prvih, 1 drugo i 2 treća mjesta. Koreografija Harry Potter, koju je koreografirala Ivana Rončević, nominirana je da predstavlja Hrvatsku među top 20 najatraktivnijih koreografija svijeta, a Davor Ćiković osvojio je posebnu nagradu za izvrstan pedagoški i trenerski rad. Ovaj fenomenalan uspjeh osigurao im je sudjelovanje na svjetskom natjecanju World Dance Masters 2016 u žestokoj konkurenciji od nekoliko tisuća plesača iz čak 55 zemalja.


Treći polufinalist je dvanaestogodišnji Tibor Matejčić koji se žiriju predstavio kao najmlađi mađioničar u Hrvatskoj, Zrno bibera. Kaže kako mu je upravo to ime dala učiteljica – jer je sitan, ali dinamitan. Od djetinjstva je vezan za magiju i trikove, a poduku mu daje otac, također mađioničar. Na audiciji Supertalenta pokazao je mađioničarsku iluziju koju nikada dijete nije napravilo, a stisnuvši zlatni buzzer, Danijela mu je poručila: „Pripremi nam nešto najbolje ikada za sljedeći put!“

Voditelji showa Rene Bitorajac i Igor Mešin bili su ti koji su lansirali u polufinale showa Tomyja Mihičinca koji je sve zaprepastio svojim nevjerojatnim akrobacijama. Rodio se u Karlovcu gdje je živio skoro 9 godina, no zbog narušenog obiteljskoga odnosa, zajedno s dvojicom braće i majkom otišao je kod bake u Sloveniju. Najprije se bavio boksom, no onda je otkrio jedan neuobičajen talent – počeo je hodati na rukama. Trenira 3-4 sata na dan i pet puta tjedno. „Svaka loša stvar donosi drugo dobro, zato sam na neki način zahvalan za sve to da me izučilo da sam ja sada drugi čovjek.“ kaže Tomy koji je nastupio u emisiji Slovenija ima talent 2011. Također, nastupao je kao kaskader za reklamu u nogometnom klubu Juventus , kao kaskader u egipatskoj TV seriji Bab el khalek te i u više glazbenih spotova. „Padam, letim dok se ne razletim!“ njegovo je geslo.

Posljednji koji su osigurali svoje zlatno mjesto u polufinalu četvrte sezone Supertalenta su A.K.A. Crescendo, skupina zadarskih studenata koju spaja glazba. U početku, kažu, ljudi ih nisu pretjerano doživljavali i čak su ih uspoređivali sa zborovima i klapama, što ističu, oni nikako nisu. Pjevaju obrade raznih pjesama, a potencijal ove simpatične grupe prepoznala je Martina koja je stisnula zlatni gumb. Mislav je nakon nastupa komentira: „A.K.A je kao da vas je Hollywood složio, pa gdje ste bili do sada? Genijalno! Martina je samo dodala: ''Ja sve tražim neke riječi, srce ne prestaje kucati Nevjerojatno mi je da netko unutar četiri mjeseca ovo napravi“

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene