Osvojili u trenu

KAKVI TALENTI Pogledajte zašto su najgledaniji na Youtubeu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ove Supertalente i danas gleda cijeli svijet!

Dok čekamo početak Supertalenta, najpopularnijeg showa u Hrvatskoj, prisjetite se najboljih nastupa iz cijelog svijeta!

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Supertalent Kako je moguće da ovako stoji? Šuput optočena biserima otkrila inače skrivene dijelove tijela, no svu pažnju ukrao je detalj koji je ručno napravio sam Grubnić!

Na četvrtom mjestu najgledanijih nastupa nalazi se Kingsley Tahapary. Osmogodišnji imitator Michaela Jacksona zadivio je cijeli svijet, a Indonezija se i danas ponosi malim kraljem popa. Kingsley je veliki Jacksonov obožavatelj, a plesne korake naučio je bez ikakve pomoći! Video njegovog nastupa opasno se bliži brojci od 100 milijuna pogleda, a to ne treba čuditi jer je ovom klincu moonwalk tek mačji kašalj.

Desetogodišnja Natalie Okri bez teksta je ostavila i najoštrije članove britanskog Supertalenta, a zbog iznimnih vokalnih sposobnosti prozvali su je malom Beyonce. Na Supertalent se prijavila zbog jedne velike želje – da bi mami kupila novu kuću. Nastup malene Natalie pogledalo je također više od 100 milijuna ljudi. 

A ovako to izgleda kada istobodno plače i žiri i publika. Choi Sung Bong predstavio je svoj moćan glas na korejskom Supertalnetu. Choi je godinama živio kao beskućnik i bio je žrtva fizičkog zlostavljanja, no uz malu pomoć Supertalenta okreće novu stranicu u životu. Pobjeda mu je izmakla za dlaku, no u Koreji je postao cijenjen umjetnik i pjevač. Pogledalo ga je više od 154 milijuna ljudi. 

O sad već planetarno popularnoj Susan Boyle ne treba previše pričati. Na britanskom supertalentu dočekana je s podsmijehom, no završila je kao pobjednica i najpoznatiji Supertalent na svijetu. Iza sebe ima već nekoliko albuma, mjuzikl i filmsku ulogu, a njen legendarni nastup pogledalo je više od 184 milijuna ljudi.

Hoće li se i u Hrvatskoj pojaviti nova Susan ili Natalie saznat ćemo uskoro, jer Supertalent se vraća na male ekrane!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene