Što nas sve očekuje?

PRAVI SPEKTAKL Nikako ne propustite prvu live emisiju Supertalenta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uskoro kreće prvi live show Supertalenta, a od prvih deset polufinalista samo dvoje kandidata može proći dalje. Konkurencija je i više nego jaka!

Uoči prve emisije Supertalenta uživo napetost je sve viša, a od prvih deset polufinalista samo dvoje kandidata će proći u daljnje natjecanje. Iako su već zasjali na audicijama, sada će stvarno morati dati sve od sebe ako žele pomesti konkurenciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Nevjerojatan talent Završio je četvrti Supertalent - Petar Bruno Basić pomeo je konkurenciju!

Akrobatski duo D&D Balance za ulazak u finalu pripremili su točku naziva 'Leteći gusari', a svoj moćni potencijal već su pokazali u audicijskim emisijama.

Najmlađi natjecatelji u prvoj polufinalnoj večeri su breakdanceri Lukas i Leon, poznatiji kao Malci. Pripremili su točku 'Opet Adele', a hoće li uspjeti oduševiti publiku kao na audiciji, ostaje nam za vidjeti.

Imitator Michaela Jacksona, Miguel Concha Carrasco, u Španjolskoj je uspio napuniti dvoranu s 30 tisuća ljudi, a za emisiju uživo priprema pravi show s pjesmama 'Thriller' i '2 Bad'.

Lana Kovačić sa svojim kujicom Vicky, koja zna oko sto trikova, oduševila je na audiciji, a za polufinale čuva još atraktivnije trikove.

Betu Sudar je Martina prozvala hrvatskom Jessie J zbog sličnosti lika i glasa, hoće li se Beta odlučiti upravo za neku pjesmu od Jessie J ostaje nam za vidjeti.

Fenomenalnu zabavu Babe bez kočnica su osigurale can can plesom na audiciji, a za polufinale su pripremile točku 'New York, New York' uz element iznenađenja.

Dos Guitarras čine dugogodišnji prijatelji Toni Mandušić i Grgur Špančić koji zajedno sviraju tek nešto više od pola godina. Što su nam pripremili za polufinalnu večer, tek ćemo vidjeti.

Plesni studio Hip Hop House postoji već šest godina, a točku koju će izvesti govori o gubljenju vrijednosti i pohlepi, te kako i mali čovjek ima pravo na glas. Nije im važna kritika žirija, već da njihova poruka dođe do publike.

Mihael Prelac zaintrigirao je žiri svojim talentom imitiranja zvuka automobila. Za svoju točku 'Brz i žestok' pripremio je prikaz pet različitih vremenskih razdoblja i pet za njih karakterističnih zvukova motora.

Akrobacijama na visećoj špagi zaintrigirale su Xiomara Ratković i Kristina Lisica iz udruge Circo Art. Za svoj drugi nastup pripremile su akrobacije na zračnoj mreži.

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu i YouTubeu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene