Druga šansa za život

Prošlo je 17 godina: Stefan progovorio o otmici

Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Viktor, Boba i Stefan Živojinović (FOTO: Instagram) Galerija

Stefan Živojinović, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, progovorio je o otmici koja se dogodila kada je imao samo osam godina.

Stefan Živojinović danas ima 25 godina, no traumu koju je proživio sa samo 8 godina teško će ikada zaboraviti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Lepa Brena - 4 Čija je to ideja bila? Evo što je legendarna Brena radila u Zagrebu prije nego što je zapjevala u zagrebačkoj Areni: ''Svi ti koncerti i sva putovanja...''

Sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića bio je otet kada mu je bilo samo osam godina. Naime, Stefan je otet gotovo pred obiteljskom kućom. Obitelj je tada morala otmičarima isplatiti 2,5 milijuna maraka kako bi im vratili sina.

Stefan rijetko govori o detaljima otmice koju je proživio, no ovaj je put ipak otkrio da je uspio oduprijeti se traumama i strahovima.

 ''U početku sam se plašio ostati sam te ići negdje, ali s vremenom sam to prevladao. Pa neću se valjda cijeli život tresti i biti pod traumom. Dobio sam drugu šansu za život i uživam u svakom danu jer nikada ne znate što vam se može dogoditi. Pronašao sam neko čisto svjetlo u ovom ružnom i pokvarenom svijetu'', kazao je Stefan za magazin Glosy.
 

 

A post shared by (@stefanzivojinovic) on

 

A post shared by (@stefanzivojinovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene