Spremni na iznenađenje?

Sjećate se njega? Kedžo se vraća kao glavni negativac!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Po uzoru na predstave na Broadwayju, jedna takva uskoro će se premijerno izvesti u Zagrebu!

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz 'Crna kuća' Provjerite kako zvuči: 'Crna kuća' oduševila publiku, euforija zavladala Zagrebom!

Mnogo mladih entuaziasta, pjevača i glumaca koje vodi čista strast za stvaralaštvom, okupilo se u živo mjuzilu 'Crna kuća'. Otišli smo na jednu njihovu probu i iz prve ruke smo provjerili kako im ide. Cijeli tim uzbuđeno odbrojava do premijere, a ne može ih spriječiti ni snijeg koji ne prestaje padati.

Uloga glavnog negativca pripala je pjevaču Damiru Kedžu koji se prvi puta okušao u ulozi glumca. Što nam je rekao, pročitajte ili pogledajte u video prilogu!

>> Dolazi glazbena komedija kakvu publika još nije imala priliku vidjeti!

Dnevnik.hr: Kako napreduje proba?

Damir Kedžo: Bilo je nekakvih poteškoća na početku budući da nikad nisam u životu glumio, ali to smo uspjeli na naki način riješit.

Dnevnik.hr: Koja je tvoja uloga? Da li ti je bilo teško uskladiti se sa glumačkim tekstom, pjevanjem i plesnom koreografijom? Sve to skupa je prilično izazovno...

Damir Kedžo: Pa je. Nikad to u životu nisam radio. Uglavnom samo pjevam. Trebaš kostantno davat više od svega što misliš da daješ. Svaki pokret, svaki izraz lica mora biti puno puno jači.

Super mi je zbog toga što glumim glavnom negativca, i čim su mi rekli da ću dobit tu ulogu, priželjkivao sam si ju na neki način, tako da mi nije bilo teško izvući iz sebe te neke emocije van. Ja sam inače biskup Hudi. Čovjek koji je glavni i odgovorni za teror koji se počinje događati na Kaptolu, za pokušaje paljenja vještica, narod se boji... znači ja sam taj glavni i odgovorni za sve zlo koje se dešava.

Dnevnik.hr: Publika te većinom zna kao dio boy benda, što bi htio poručit ovom predstavom?

Damir Kedžo: Htio bi poručit svima koji su slobodni da dođu 2.2. na premijeru, a svaki tjedan u drugom mjesecu imamo predstavu i neka sami vide što sam ja to radio sve ove godine, kao i cijeli ovaj ansambl. Nakon toga radim na svom albumu, a prvi singl bi trebao izaći krajem godine. No sav fokus mi je trenutno na mjuziklu 'Crna kuća'.

Dnevnik.hr: Uskoro je premijera predstave, ima li treme?

Damir Kedžo: Zapravo nemam, mislio sam da ću imati puno veću tremu iz razloga što svaki korak i sve u potpnosti se zna. Gdje moram bit, što moram reć, kako moram reć, kako moram otplesat,... puno je manje mogućnosti za improvizaciju. Kada je čovjek siguran u ono što radi, trema je na minimumu.

Crna kuća je mjuzikl inspiriran starogradskim zagrebačkim legendama o biskupima, vješticama, turskim prijetnjama. Autor mjuzikla je pisac Ladislav Prežigalo, skladatelj Dario Hajsek, a iz New Yorka je stigao i glazbeni direktor Seth Weinstein koji je radio i na Fantomu iz Opere.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene