458089
458089
458089
458089
458089

OVO NIKAD NISTE VIDJELI Genijalni talent osvojio je cijeli svijet!

  • , 24.11.2016., 15:24
  • Autor:
  • komentara

Talentirani mladić natjerao je publiku na noge.

 
 
 
 
Shijirbat (Screnshoot: YouTube)
Shijirbat (Screnshoot: YouTube)

On se zove Shijirbat i dolazi iz Mongolije. Strastveni je plesač i grafički dizajner zadnjih osam godina. Jednog dana sinula mu je briljantna ideja, spojiti te dvije ljubavi u jednu.

Shijirbat (Screnshoot: YouTube)

Za nastup u showu intezivno se pripremao i napravio je brojna istraživanja jer je riječ o modernoj  i neobičnoj ideji. Projekt je to koji je zahtijevao puno mašte i vremena kako bi se ples i grafički dizajn mogli kombinirati u jednu jedinstvenu cjelinu.

''Velika mi je čast to pokazati drugim ljudima. Ovu izvedbu posvećujem svojim roditeljima'', rekao je Shijirbat. Magičnim nastupom talentirani mladić oduševio je publiku i žiri.

Pogledajte i Vladu koji je oduševio na australskom X Factoru.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se