19. i 20. veljače

Šegrt Hlapić na ledu - klizačka predstava u Domu sportova

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U zagrebačkom Domu sportova 19. i 20. veljače bit će održane predstave Šegrta Hlapića na ledu, baletna predstava priče Ivane Brlić Mažuranić, sa stotinu klizačica i klizača.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz 8. veljače Editors donose isključivo hitove na najveće solo gostovanje u Hrvatskoj

Klizački klub Medo u Zagreb donosi Šegrta Hlapića na ledu - povodom stotinu godina od izdanja 'Čudnovatih zgoda Šegrta Hlapića' Ivane Brlić Mažuranić.

Medo vam dijeli 5x2 ulaznice za ovu predstavu na ledu. Napišite nam zašto ih baš vi trebate dobiti. Prijave pošaljite na natjecaj@novatv.hr.

Čarobnoj bajci na ledu, nakon duga pauze, pridružit će se najbolja  hrvatska klizačica svih vremena, Sandra Dubravčić Šimunjak. Pored nje, na ledu će biti i Boris Martinec, najbolji klizač Hrvatske te još 100-tinjak klizačica i klizača.

Mjeseci napornih priprema mladih klizača Klizačkog kluba Medo u zimskim će nas danima odvesti daleko u čaroban svijet dječaka Hlapića. Baletnom glazbom, raskošnom rasvjetom, scenografijom i kostimima, odvest će školarce i vrtićke mališane te njihove prijatelje u šarenu zemlju u kojoj je baš sve moguće i u kojoj čudesna igra traje cijele dane.

Ledena bajka o putovanju Šegrta Hlapića može se pogledati 19. veljače u 10, 15 i 18 sati te 20. veljače u 10 i 13 sati. Cijena ulaznice je 30 kn, a za grupe 25 kn. Predstava traje 60 minuta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene