452877
452877
452877
452877
452877

JE LI BILO SEKSA? Farmerica Sara otvorila dušu i sve priznala

  • , 08.10.2016., 22:01
  • Autor:
  • komentara

Sara Đunđuš progovorila je o seksu na Farmi, ali i otkrila da se druži samo s muškobanjastim ženama.

 
 
 
 
Farmeri Ante i Sara (FOTO: Dnevnik.hr)
Farmeri Ante i Sara (FOTO: Dnevnik.hr)

Sara za sebe kaže da je temperamentna, smiješna, hrabra, tvrdoglava, uvijek za zabavu te da voli kuhati, plivati i izlaziti s društvom. Sara, inače starija sestra Lare Đunđuš, sada je opet na 'slobodi'. 'Malo sam umorna i pogubljena. Sretna sam što sam vani, ali mislim da će mi nedostajati ekipa s kojom sam se dobro slagala', kazala nam je Sara nakon izlaska s Farme.

Sara je na Farmi često spominjala kako ona i sestra teško žive, kako su često gladne te kako imaju dosta dugova. 'Razgovarala sam o tome s farmerima i uglavnom su mi pružali podršku. Ipak, neki su to i iskorištavali kada im je odgovaralo. Nisam sigurna kako su to prihvatili, ali ja sam samo bila iskrena', otkriva Sara koja je na Farmu ušla sa svoja dva psa. 'Psi se nisu adaptirali na druge životinje pa su mi ih uzeli. Bilo mi je jako teško. Oni su stalno uz mene i bila sam zabrinuta da im se nešto ne dogodi. Znam da bi mi javili da se nešto dogodilo, ali nije lako kada nisam pored njih. Jako ih volim', iskrena je bila Sara koja se na Farmi bolje slagala s muškarcima nego sa ženama.

Sara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr)

'Istina je to. Ja se inače bolje slažem sa muškarcima i imam super prijatelja. Imam i nekoliko prijateljica ali one su, rekla bih, malo muškobanjaste i jako radišne. Ja volim takvo društvo, radišno. Jasmina i ja imamo sličan karakter pa smo se zato i svađale, ali najveći je problem bio što je ona radila drame kako bi bila u centru pažnje', prepričala je bivša farmerica. Ostali farmeri često su joj zamjerali manjak higijene, a posebno im se nisu svidjele dlake pasa koje je Sara imala po svojoj odjeći. Ipak, nas je najviše zanimao odnos s Antom s kojim je Sara imala 'prilično blizak' odnos.

Sara Đunđuš (FOTO: Dnevnik.hr)

'Ante i ja smo imali neke dogovore. Željeli smo samo provocirati druge farmere. Nisam zaljubljena u njega nego mi je samo drag. Seksa nije bilo. To je bila naša igra za provokaciju. Ante je to i objasnio drugim dečkima. Uspjeli smo u provokaciji iako nije sve išlo kako smo planirali. Sve je to bio samo naš dogovor, ali vi to niste vidjeli', tvrdi Sara koja nas nije uspjela uvjeriti da se 'blizak susret' nije dogodio.

Ante Baždarić (FOTO: Dnevnik.hr)

Posljednja epizoda Farme donijela je novitete u njihovim životima. Sara je na odlasku za Gazdu ponovno postavila Gorana. Budući da su odnosi Jasmine i crvene zajednice trajno narušeni, ispunila joj se želja za prelaskom u zelenu zajednicu te su ona i Barbara zamijenile farme. „Ne da se osjećam radosno nego sam presretna, moja duša pleše“ kazala je Jasmina, a hoće li ju zelena zajednica uistinu bolje prihvatiti nego crvena, ostaje nam za vidjeti. Barbara, koja je silno patila za Katicom nakon njezinog prelaska u crvenu zadrugu, i sama je htjela napustiti svoju zelenu zajednicu. Osim što je sada sa svojom „mamom“ Katicom, Barbara je sretna što je u istoj zadruzi i s „dečkom“ Tomislavom.

„U novoj zajednici se jako dobro osjećam, počela je odmah zezancija, sad se opet moram prilagoditi na ovaj sistem“ izjavila je Barbara. Održan je i mini dvoboj za borbu želja. Glavni igrači bili su Kristijan i Barbara, a morali su iz punog bunara vode zubima izvaditi sve jabuke. Kristijan se pokazao spretnijim, pa mu se tako ostvarila želja – pismo od obitelji i prijatelja.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se