Toplo preporučamo

Najromantičnija mjesta za idealno Valentinovo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Valentinovo se bliži, a i dalje ne znate gdje za Dan Zaljubljenih?

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo David i Victoria Beckham Tu su baš uživali! Beckham fotografijom iz Hrvatske čestitao Valentinovo svojoj Victoriji, pogledajte prizore od prošle godine kojima je sve oduševio!

Mi smo se dosjetili nekoliko romantičnih mjesta u Hrvatskoj koja će zasigurno vašu bolju polovicu itekako obradovati za Valentinovo 2013 godine.

Dvorac Trakošćan zasigurno spada na ovu listu romantičnih mjesta na kojima bi svatko želio provesti Dan zaljubljenih. Smješten u Hrvatskom Zagorju, a Trakošćan je jedan je od najatraktivnijih dvoraca u Hrvatskoj! Preko 40 tisuća posjetitelja navrati u raskošni dvorac, a za samo Valentinovo, ne sumnjamo kako će vas upravo Tarkošćan 'oboriti s nogu'!

Ako želite pobjeći malo južnijie, za Valentinovo možete navratiti do Korčule! Tako vas čeka romantični hotel Korsal. Upravo tamo se od otvorenja prošle godine  zaručilo preko 10 parova! Zasigurno ima posebnu, romantičnu čar, a možda vas sudbonosno pitanje dočeka i na samo Valentinovo!

Za one koji vole boraviti u prirodi hotel/dvorac Bežanac je idealno rješenje! Početak gradnje još u 17 st. i izbor lokacije pripada Grofovima Kegljević, a netaknuta priroda koja ga okružuje će zaisgurno očarati svakog posjetitelja bez obzira posjeti li ga za Valentinovo ili neko drugo doba godine!

Potpuno opuštanje donosi sljedeća lokacija: Spa & Sport Resort Sveti Martin Vas zove na otkrivanje čari wellnessa, vodenog svijeta, svijeta sauna, noćnog kupanja, gastronomije, vinskih podruma, jedinstvenih izleta i ljepota Međimurja. Zar to ne zvuči kao dobro mjesto za provod Valentinova?

Ipak, važno je istaknuti da je ponekad dovoljno samo dobro drutvo i ugodna atmosfera. Stoga uvijek Valentinovo možete provesti u šetnji Maksimirom ili planinarenjem na Sljeme... Mogućnosti su neograničene, neka vas  vaša romantična strana iznenadi - i sretno Valentinovo!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene