Pozirala s novom tetovažom

Najprije pokazala pa sakrila bujne grudi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Rita Ora i njezina najbolja prijateljica Cara Delevingne odlučile su ponovo ukrasiti svoje tijelo tetovažama.

Popularna pjevačica Rita Ora i njezina najbolje prijateljica, manekenka Cara Delevinge odlučile su se za još jednu tetovažu.

Budući da gotovo sve rade zajedno i ovoga puta pružale su podršku jedna drugoj u salonu poznatog tatoo majstora Bang Bang McCurdya, čije tetovaže krase tijela mnogih zvijezda.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 3 ispod prozirnog materijala Grudi su joj trebali sakriti cvjetovi, no plan joj nije uspio, paparazzi su uhvatili trenutak kad je pokazala baš sve!

22-godišnja pjevačica nestrpljivo je na Instagramu podjelila sliku iz tatoo studija, na kojoj je rukom nespretno prekrila grudi i pokazala malo više no što je planirala. Nedugo nakon toga objavila je fotografiju na kojoj ponosno pozira s novom tetovažom,  a grudi su joj u potpunosti prekrivene ručnikom.

>>Ovo si je tetovirala na vrat!

Lijepa Cara, kojoj već ima 4 tetovaže, izabrala je tetovirati na lijevoj ruci ime svoje majke Pandore, dok se Rita odlučila za poprilično veliku tetovažu 'pin up' djevojke na svojim leđima.  

Rita je svoje oduševljenje tetovažom podijelila sa Twitter obožavateljima: 'Pozdravite moju novu prijateljicu Rosettu. Hvala Bang Bang, predivna je'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene