452889
452889
452889
452889
452889

ODABRALI STE Ana bolje pjeva

  • , 08.10.2016., 16:19
  • Autor:
  • komentara

U našoj anketi pobjedu je odnijela Ana.

 
 
 
 
Nera i Ana (Foto: PR)
Nera i Ana (Foto: PR)

Anketa 'Koja pjesma vam je draža - Nerina ili Anina?' donijela je i konačni rezultat. Ana je bolja ako se pita vas. Naravno radi se Ani i Neri iz hit serije Zlatni dvori, koje se u seriji bore za istog muškarca – Petra.

Petar obožava glazbu, a njegova djevojka Nera gradi glazbenu karijeru. U karijeri je Petar odlučio pomoći talentiranoj i skromnoj Ani, koja ima sjajan glas.

Ovaj je tjedan Ana zasjenila Neru. Ana je dobila ovacije, a Nerin playback završio je sa suzama.

Na društvenim mrežama Ana je osvojila 184 glasa, a Nera tek 4. U našem članku, Ana 462 glasa, a Nera tek 80. Čestitamo Ani, a uskoro vam donosimo sve detalje o pjesmi koju pjeva Ana, a Petar ju je napisao za nju. Također, uskoro vam donosimo i pjesmu u cijelosti.

Nera i Ana (Foto: PR)

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka u 21:15 na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se