Teška godina

ŠOKANTNO PRIZNANJE 'Željela sam nastaviti voziti preko litice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Iggy Azalea nakon silnih napada i negativnih kritika povukla se iz javnog života. Tada je i razmišljala o onom najgorem.

Otkako se prošle godine našla u središtu mnogih kontroverzi, australska reperica Iggy Azalea povukla se iz javnog života. Bila je prozivana kako ne piše vlastite pjesme, već potajno plaća drugim tekstopiscima, kako iskorištava kulturu Afroamerikanaca samo za svoj imidž, ali se ne zalaže za crnce. Napustila je čak i društvene mreže, jer više nije mogla podnijeti sve negativne komentare o njezinoj rasi i glazbi.

Pogledaj i ovo showbuzz VARAO JU OTKAZANE ZARUKE! Američka reperica se slomila i javno priznala

Bilo je to teško razdoblje za nju, kada su se ljudi iz glazbene industrije okrenuli protiv nje te nisu htjeli raditi s njom govoreći joj kako je njezina karijera gotova, počela je razmišljati o samoubojstvu. 'Nekad bih se vozila kroz kanjone da dođem do svojih konja, i razmišljala bih što ako samo nastavim voziti preko litice?'

Toliko se bojala da će joj kriticizam ne samo utjecati na karijeru, nego da će morati i napustiti svoj život u Americi, gdje živi posljednih deset godina, jer bi joj ukinuli radnu vizu. Dodala je kako ju je spasio njezin zaručnik, košarkaš Nick Young, a čini se kako je spremna i za povratak na glazbenu scenu, jer je nedavno snimila novu pjesmu i spot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene