446397
446397
446397
446397
446397

SVE ZBOG VIDEA NA INSTAGRAMU 'Hrvatska je moja sljedeća destinacija'

  • , 12.08.2016., 14:43
  • Autor:
  • komentara

Nakon nekoliko dana zabave došlo je vrijeme da se krene na put dalje, a nama će ostati genijalna reklama.

 
 
 
 
Reese Witherspoon (Foto: Instagram)
Reese Witherspoon (Foto: Instagram)

Slavna glumica Reese Witherspoon kao lokaciju za ljeto s curkama izabrala je upravo Hrvatsku.

 

 

Ako je suditi po profilu na Instagramu, ljepotice su se i više nego dobro zabavile na jahti Emeline krstareći Jadranom. S prijateljicama je posjetila Rovinj, a potom su se zaputile prema Kornatima.

 

Nakon nekoliko dana zabave došlo je vrijeme da se krene na put dalje, a nama će ostati genijalna reklama.

 

 

Until we meet again ... #Croatia #GirlsTrip2016 #SummerAdventures

A video posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

'Hvala što si s nama podijelila snimke i fotografije, imam osjećaj da putujem s tobom. Izgleda prekrasno', glasio je jedan komentar.

'Vidimo se sljedeće godine u Hrvatskoj, obožavam tu zemlju, europski Havaji', glasio je pak drugi.

'Zaljubila sam se ovog ljeta u Hrvatsku', glasio je treći.

'Hrvatska je moja sljedeća destinacija', piše četvrti.

Možemo samo reći – hvala Reese na besplatnoj reklami jer dobar glas daleko se čuje.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se