Pun p'jat otkriva čari janjetine, a s Lukom Nižetićem kuha Zorica Kondža

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sinj je uvijek zanimljiv kao mjesto u kojem se održava tradicionalno Sinjska alka i kao mjesto s bogatom gastronomskom ponudom.

Što se nalazi na trpezi slavodobitnika sinjske alke, kako se spravljaju pravi arambaši, te što je to tako primamljivo u janjetini da je postala neizostavnim dijelom svakog svečanog događanja u Hrvata poput vjenčanja, poslovnih ručkova i sl. otkrit će nova uzbudljiva emisija Pun p'jat i njen domaćin Luka Nižetić.

Pogledaj i ovo In Magazin: uvođenje vojnog roka - 5 Stariji za, mladi protiv! Poznati Hrvati o uvođenju obveznog vojnog roka: ''Ja sam za, gledam ovu djecu 18, 19, godina, dobro bi im došlo malo vidjeti drugačiji način života''

6-godišnji dječak oduševio žiri pjesmom Zorice Kondže

U pripremanju glavnog jela Luki će pripomoć biti njegova kolegica Zorica Kondža koja vuče korijene iz Cetinske krajine i koja je svojim kulinarskim znanjem i šaljivim dosjetkama uljepšala Luki proces kuhanja. Kako je i sam rekao 'da sreća hrabre prati' Luka se u 'Praznom fridžu' hrabro prihvatio pripremanja arambaša, ali na svoj način, dok je za šećer na kraju odabrao žbativeno jaje s prošekom, slatko koje si zna napraviti u pet minuta kada mu se dogodi 'lina nedilja' i velika potreba za slatkim.

Ne propustite novi nastavak i nove slasne recepte u kulinarsko zabavnom showu Pun p'jat ovog četvrtka u 18.20 na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene