nova epizoda

Pun p'jat: Lukin spoj sporta i hrane

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U ovotjednom izdanju showa Pun p'jat otkrijte dnevni meni vrhunskih sportaša.

Luka se redovito bavi sportskim aktivnostima, a ističe kako su mu najdraže planinarenje i ronjenje. No kada zbog svojih obveza ne stigne otići u prirodu, barem tri puta tjedno odradi trening sa svojom trenericom Majom Ćustić koja će mu se u sljedećem izdanju showa pridružiti u kuhinji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Luka Nižetić Mariju Petrekoviću: 'Ti si talent svjetske klase!'

Kako i sam naglašava - niti jedan kvalitetan trening, a ni dan nije kompletan ako se nije dobro i zdravo doručkovalo pa je za ovu priliku pripremio zanimljive muffine uz pravi kraljevski kruh od raznih sjemenki. Kako se svakom kućanstvu preporučuje da barem tri puta tjedno na dnevnom meniju imaju jelo ''na žlicu'', Luka nije mogao emisiju posvećenu sportu i zdravom životu, zamisliti bez svoje verzije variva od leće i to na orijentalni, indijski način. Kako izgleda dnevni meni vrhunskih sportaša, što konzumiraju uoči velikih natjecanja, što o njima kažu njihovi kuhari i nutricionisti doznat ćemo od članica ženskog rukometnog kluba 'Podravka Vegeta' . Vidjet ćemo i kako se priprema kolač od povrća i to od zanimljive kombinacije batata i tikvica koje je Luka iskoristio za svoje brownies.

Zanimljive Lukine recepte otkrijte i ovog četvrtka u kulinarsko zabavnom showu Pun p'jat na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene