nova epizoda

VIDEO Pun p'jat: Luka Nižetić na materinoj spizi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Već ovog četvrtka Luka Nižetić u novoj emisiji kulinarskog showa Pun p'jat donosi nove recepte, a ovaj put u kuhinji ćemo vidjeti i njegovu mamu Tamaru.

Riječima 'Nima Splita do Splita, ni spize do Tamarine spize' Luka nas uvodi u drugu emisiju pod imenom 'Na materinoj spizi'. Luka nikad ne zaboravlja istaknuti i naglasiti kako veliki utjecaj u njegovom kuhanju ima njegova mater Tamara.

Pogledaj i ovo In Magazin: Dan žena Slavimo Dan žena! Poznati Hrvati otkrivaju tko su im najvažnije dame u životu: "Ona je moje mentalno i duševno zdravlje!"

Kako napraviti komišku pogaču, pokazat će nam Luka u prvoj emisiji showa 'Pun pj'at'

Ova emisija će imati i određenu dozu personalizacije, a kako je Tamara osoba vedrog duha, temperamentna s respektabilnim znanjem u kulinarstvu zanimljivih momenata neće nedostajati. Na stolu Lukine mame često se nađu tradicionalna splitska jela gdje sama ističe da inspiraciju u pripravljanju pronalazi u kuharici legendarne Dike Marjanović Radice. U tom 'tonu' splitskog gastronomskog izričaja će biti i rubrika 'Prazan fridž' s panadom, jelom koje spada u tzv. kategoriju 'siromašnih' jela kojeg su nekad pripremali splitski težaci.

U odabiru slatkoga Luka je iskoristio svoje bračke korijene te se bacio na pripremanje karameliziranog sira koji je bio glavni desert na pričestima i krštenjima stanovnika otoka Brača. Kroz priloge pojavit će se neka prepoznatljiva lica splitske gastronomije i ugostiteljstva koja će ispričati par zanimljivosti o neizostavnim autohtonim jelima grada pod Marjanom, a obići će se i neke lokacije u koja je znao zalaziti i legendarni Miljenko Smoje.

Ne propustite novu emisiju showa Pun p'jat, u četvrtak u 18.29 sati na Novoj TV!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene