Život sa superzvijezdom

Šokiran nakon očeve smrti: 'Nismo imali pojma koliko je slavan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na suđenju o smrti Michaela Jacksona svjedočio je i njegov najstariji sin Prince Jackson.

16-godišnji Prince Jackson svjedočio je na sudu u Los Angelesu o svojem ocu. Kada je Michael Jackson umro, Prince je imao svega 12 godina a tata mu se često povjeravao i savjetovao s njim, piše CNN, prenosi Yahoo.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) Pogledajte kako izgledaju Djeca kralja popa danas su odrasli ljudi, njegov mlađi sin zbog traume iz djetinjstva zazire od medija, dok kći ne skriva svoju mračnu prošlost

Jacksonova obitelj smatra kako je nemarom i angažiranjem doktora Conrada Murrayja, AEG skrivila Michaelovu smrt.

>> Sutkinja prihvatila dokaz DUHA u slučaju Michaela Jacksona

'Kada bi se vratio s puta, uvijek je plakao. Oni će me ubiti, ovaj tempo će me ubiti', rekao je Prince o tati Michaelu nakon što je obitelj tužila promocijsku tvrtku AEG koja je bila odgovorna za njegovu posljednju turneju koja se na kraju nije ni održala – Prince je objasnio kako se Michael bojao za svoje zdravlje, posebno pažnju obraćajući na direktora tvrtke AEG Randyja Phillipsa.

Posljednji razgovor oca i sina odvio se putem telefona, Prince je nazvao Michaela nakon probe prije turneje a tada je čudo da je Phillips u njegovoj blizini. Otkrio je i kako je Dr.Murray uvijek davao terapiju Michaelu iza zatvorenih vrata.

Pričao je i o obiteljskom životu, a Prince je ispričao kako nije imao pojma da su oni tako slavni sve dok nije vidio jedan video s koncerta gdje su fanovi vrištali i plakali! 'Uvijek smo slušali njegovu glazbu, no nismo imali pojma koliko je slavan', rekao je Prince. Četiri godine nakon Michaelove smrti, Prince, Paris i mali Blanket i dalje pate. 'Paris je najteže jer je bila tatina princeza', kaže 16-godišnjak koji i dalje ima problema sa spavanjem, teško se povezuje s okolinom i emotivno je distanciran.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene