VRLO SPOR OPORAVAK

OZBILJNE OZLJEDE GLAVNOG GLUMCA Premijera trećeg nastavka slavne franšize ponovno pomaknuta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi glumac, Dylan O'Brien, zvijezda filmske franšize 'Maze Runner' doživio je nesreću na snimanju novog nastavka čija je premijera sad pomaknuta na 2018.

Podsjetimo, glumac Dylan O'Brien je nastradao kada je u jednoj sceni kaskader izgubio kontrolu nad vozilom i doslovno pregazio Dylana. Mladi glumac hitno je prebačen u bolnicu s višestrukim prijelomima i teškim ozljedama.

Pogledaj i ovo PR nova horor misterija ‘Netko kuca na vrata kolibe’: Hoćete li žrtvovati voljenu osobu kako bi spasili čovječanstvo?

Za sada nije poznato kada će se snimanje trećeg nastavka filmske franšize 'Maze Runner' nastaviti, jer to ovisi o Dylanovom oporavku koji teče prilično sporo. No, datum premijere 'Maze Runner: The Death Cure' pomaknut je na 12. siječnja 2018. godine. Radi se o pomaku od više od godinu dana nego što je bilo planirano nakon što se O'Brien ozlijedio na setu.

Ozljede 24-godišnjeg glumca su itekako ozbiljne. Iako više nije hospitaliziran, puno će vremena proći dok njegov oporavak ne bude apsolutan.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene