Kakvi prizori

Poznati YouTuber oduševljen Hrvatskom! Dobili smo neprocjenjivu reklamu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznati YouTuber Casey Owen Neistat ljetovao je ove godine u Hrvatskoj.

Casey Owen Neistat ovo je ljeto sa svojom suprugom krenuo na krstarenje Jadranom, a svoj video objavio je na YouTube profilu. Prvo su posjetili Opatiju, a zatim su se uputuli prema Dalmaciji. Obilazeći otoke, oduševljeni su plažama koje su imali samo za sebe. Poznati YouTuber posebno je simpatičan u dijelu kada ne zna izgovoriti ime mjesta u kojem se nalazi. Četvrta minuta mnogima je najsimpatičniji dio. Svoju avanturu par nam prepričava s piknika nakon što su se vratili s putovanja.

Njegov video pun je pejzaža, a oduševljen je izgledom naših gradova. Video je pregledalo više od pola milijuna ljudi. Iako su izgubili prtljagu, nisu dopustili da im išta pokvari odmor. Video nije spotovski smontiran već realno pokazuje sve na što su naišli na našoj obali.

Par je nakon Italije došao do naše obale. Nakon krstarenja, iznajmili su brod, a potom krenuli u avanturu života. Barka iz sedme minute priuštila im je posebno iskustvo. S njom su zavirili u bezbroj prekrasnih uvala. Snimili su prekrasnu obalu ali i zaronili u dubine bistog mora.

Par je ušao i u Modru spilju, ali čini se da su ih najviše oduševile skrovite uvale. Avantura je završila u Dubrovniku.

Caseyeve objave svakodnevno pogleda preko milijun ljudi. Na YouTube-u njegov kanal je najgledaniji, a to se može vidjeti iz toga što se u nekoliko mjeseci na njegov profil pretplatilo više od milijun ljudi. Potez ovog redatelja zasigurno doprinosi Hrvatskom turizmu širom svijeta.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene