449195
449195
449195
449195
449195

Poznati YouTuber oduševljen Hrvatskom! Dobili smo neprocjenjivu reklamu

  • , 06.09.2016., 12:37
  • Autor:
  • komentara

Poznati YouTuber Casey Owen Neistat ljetovao je ove godine u Hrvatskoj.

 
 
 
 
Casey Owen Neistat (FOTO: Youtube)
Casey Owen Neistat (FOTO: Youtube)

Casey Owen Neistat ovo je ljeto sa svojom suprugom krenuo na krstarenje Jadranom, a svoj video objavio je na YouTube profilu. Prvo su posjetili Opatiju, a zatim su se uputuli prema Dalmaciji. Obilazeći otoke, oduševljeni su plažama koje su imali samo za sebe. Poznati YouTuber posebno je simpatičan u dijelu kada ne zna izgovoriti ime mjesta u kojem se nalazi. Četvrta minuta mnogima je najsimpatičniji dio. Svoju avanturu par nam prepričava s piknika nakon što su se vratili s putovanja.

Njegov video pun je pejzaža, a oduševljen je izgledom naših gradova. Video je pregledalo više od pola milijuna ljudi. Iako su izgubili prtljagu, nisu dopustili da im išta pokvari odmor. Video nije spotovski smontiran već realno pokazuje sve na što su naišli na našoj obali.

Par je nakon Italije došao do naše obale. Nakon krstarenja, iznajmili su brod, a potom krenuli u avanturu života. Barka iz sedme minute priuštila im je posebno iskustvo. S njom su zavirili u bezbroj prekrasnih uvala. Snimili su prekrasnu obalu ali i zaronili u dubine bistog mora.

Par je ušao i u Modru spilju, ali čini se da su ih najviše oduševile skrovite uvale. Avantura je završila u Dubrovniku.

Caseyeve objave svakodnevno pogleda preko milijun ljudi. Na YouTube-u njegov kanal je najgledaniji, a to se može vidjeti iz toga što se u nekoliko mjeseci na njegov profil pretplatilo više od milijun ljudi. Potez ovog redatelja zasigurno doprinosi Hrvatskom turizmu širom svijeta.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se