vježbajmo zajedno

Pokreni se: Jedinstveni trening yoge Asje Petersen u Zadru

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovosezonski projekt Pokreni se predstavlja jedinstveni sportski događaj.

Ususret zadarskom zajedničkom vježbanju na Pozdravu suncu, najavljenom za 18. srpanj, dan ranije, tj. u petak, 17. srpnja u 19 sati, vodeća hrvatska instruktorica yoge Asja Petersen održat će besplatni, inovatinvni trening yoge Fokus point u Falkensteiner hotelu&spa Iadera u Petrčanima. Prekrasna terasa hotela Iadera, tik uz Jadransko more, s pogledom na zalazak sunca, dat će dodatnu energiju i snagu vježbačima.

Pogledaj i ovo showbuzz Europski tjedan sporta Stotine vježbača prijavilo se za subotnji finalni trening projekta 'Pokreni se'

Dubrovnik je po treći put ugostio projekt 'Pokreni se' uz brojne poznate

Izdvojeni događaj projekta Pokreni se pruža priliku usvajanja nove tehnike vježbanja koju je osmislila Asja, kao rezultat dugogodišnjeg sportskog iskustva, rada s klijentima i suradnje s prof. Stuartom McGillom, jednim od najpoznatijih svjetskih znanstvenika iz područja biomehanike i patologije kralježnice.

“Vježbači će sigurno biti iznenađeni najnovijim informacijama, koje će možda i srušiti pokoji mit o čestim i uobičajenim vježbama koje često izvode. Vježbe koje ću vam pokazati su vrlo učinkovite, funkcionalne te istovremeno sigurne za zdravlje svih zglobova i kralježnice!” – otkrila je Asja Petersen.

Asja je već tri desetljeća u zahtjevnom svijetu sporta, a podjednake uspjehe ostvarivala je u klasičnom baletu, judu, ritmici, aerobicu, fitnessu, body buildingu i pilatesu, uvijek pokazujući svoj neosporan sportski talent. Kao predavač na Fitness učilištu, poznata je po efikasnom transferu znanja i iskustva, a sama će reći da je temelj svakog oblika tjelovježbe čistoća forme i poštivanje zakonitosti anatomije ljudskog tijela, neovisno o kojoj se tehnici vježbanja radi; zvala se ona pilates, yoga, crossfit ili bilo što novo na fitness tržištu. Njenu torturu prolazili su ni manje ni više vojnici NATO saveza, uz nju je čari pilatesa, yoge i funkcionalnog treninga otkrio i proslavljeni hrvatski tenisač Goran Ivanišević, popularni hokejaši zagrebačkog Medveščaka i mnogi drugi.

Za trening yoge 17. srpnja, kao i za trening Pozdrava suncu 18. srpnja, vježbači se mogu prijaviti putem službene stranice projekta pokrenise.hr.

Projekt Pokreni se u Zadru se održava u suradnji s Gradom Zadrom i Turističkom zajednicom grada Zadra, te u suradnji s Falkensteiner hotelom&spa Iadera. Tim projekta Pokreni se, pod generalnim pokroviteljstvom HEP-a, građanima diljem Hrvatske nudi rješenja, a vodeći hrvatski stručnjaci s KIF-a, iz Biotreninga i Definicije hrane na raspolaganju su svim zainteresiranim građanima s besplatnim savjetima. Vježbanje na zadarskom Pozdravu suncu održava se 18. srpnja u 19.00 sati. Nakon toga slijedi Vukovar 18. kolovoza, te Zagreb, u sklopu Europskog tjedna sporta, 12. rujna.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene