Pokreni se

Vježbanje uz atraktivnu trenericu odmah je lakše

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavonka Nataša Vaci, trenerica projekta Pokreni se poziva na zajedničko vježbanje ove subote u osiječkoj dvorani Gradski vrt!

Slavonka iz Nuštra Nataša Vaci poziva Vas na zajedničko vježbanje ove subote 12. istopada od 10.00 sati u nastavno sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku: “Pozivam sve moje drage Slavonce da nam se pridruže u zajedničkom vježbanju u ovo subotnje jutro. Moj tim i ja dobro ćemo Vas razbuditi, poučiti novitetima iz područja dijagnostike i nutricionizma te Vas nagraditi!”

Pogledaj i ovo showbuzz Pokreni se Spektakularno finale sportskog projekta 'Pokreni se' uz stotine vježbača i sportske zvijezde

Projekt Pokreni se nudi nove sadržaje, po prvi puta stručnjaci Biotreninga na vježbačima će provesti besplatnu dijagnostiku, temelj i početak svakog vježbanja. Predavanje iz područja nutricionizma uz brojne zanimljive testove održat će nutricionistkinja Karmen Matković Melki.

>> I Milan Bandić podržava projekt 'Pokreni se' - vježbajte s nama UŽIVO!

“Dijagnostikom tjelesne forme doznajemo u kakvom se stanju naše tijelo trenutno nalazi. Tako ćemo jasno uvidjeti kondicijske nedostatke i zdravstvene rizike koje vježbanjem možemo poboljšati. Rezultati dijagnostike ujedno su polazna osnova za izradu programa treninga. Zapravo, DIJAGNOSTIKA je prvi i neizostavan korak za sigurno i učinkovito tjelesno vježbanje. Bez tog koraka ne možemo znati kojim putem idemo. A nakon dijagnostike – POKRENI SE!” – izjavio je dr.sc. Luka Milanović ispred Biotreninga.

Stručnjaci Kineziološkog fakulteta iz Zagreba Vas pozivaju da se prijavite na www.pokrenise.hr i na taj način osigurate sudjelovanje u zajedničkom vježbanju u pet gradova kontinenta Osijeku, Krapini, Karlovcu, Varaždinu i Slavonskom Brodu. Vaš dolazak biti će nagrađen poklonima poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i drugim iznenađenjima.

Podsjetnik na ljetnu turneju DVD Pokreni se od sredine listopada ekskluzivno će se moći pronaći u drogerijama KOZMO diljem Hrvatske.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene