Kakav uspjeh!

Pjesma 'Chaotica' Bambi Molestersa uvrštena je u najpopularniju seriju na svijetu - Breaking Bad!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma Chaotica uvrštena je u jednu od trenutno najpopularnih televizijskih serija na svijetu.

Epizoda 'Rabid Dog', serije 'Breaking Bad', u kojoj su milijuni gledatelja u SAD-u uz napete scene mogli uživati i u surf glazbi Bambi Molestersa, grupe iz Siska, emitirana je jučer na kabelskoj mreži AMC. Svi koji su gledali ovi epizodu mogli su čuti njihovu pjesmu 'Chaotica'.

Režirao ju je američki scenarist i producent Sam Catlin. Radi se o četvrtoj epizodi drugog dijela posljednje, pete sezone te hvaljene i nagrađivane serije poznate i po odličnom soundtracku.

Instrumentalna pjesma 'Chaotica' nalazi se na albumu 'Sonic Bullets: 13 From the Hip' koji su Bambi Molestersi objavili 2001. Album je pobrao lovorike domaće i strane kritike, a jedan od najpoznatijih svjetskih internetskih portala s recenzijama glazbe 'Pitchfork' dao mu je visoku ocjenu 7,9 od 10.

Basistica sisačkog sastava Lada Furlan Zaborac izrazila je zadovoljstvo uvrštavanjem njihove pjesme u tu hvaljenu seriju, a zasluge za to pridaje i njihovoj izdavačkoj kući Dancing Bear, ali i činjenici da se nekome tko bira glazbu za seriju 'Chaotica' očito svidjela.

'Posebno smo ponosni i sretni što se radi o albumu starom više od deset godina što govori o njegovoj trajnoj kvaliteti', rekla je.

'Breaking Bad' do sada je višestruko nagrađivana američka dramska tv serija producenta Vincea Gilligana. Ovjenčana je mnoštvom Emmyja, a glavni junak Bryan Cranston počasno je ove godine nagrađen s nagradom Screen Actors Guild za uprizorenje lika Waltera Whitea.

Radnja se odvija u Albuquerqueju u saveznoj državi Novi Meksiko, a vrti se oko sredovječnog profesora kemije Waltera Whitea, koji dozna kako ima rak pluća i da mu preostaje godina dana života te se upušta u proizvodnju droge metamfetamina i postaje kralj narko tržišta.

Uz njega, u glavnoj ulozi je i Aaron Paul, koji utjelovljuje tridesetogodišnjeg narkomana i sitnog dilera Jessea Pinkmana. Pogledaj i ovo showbuzz Veliko iznenađenje Izabrana najbolja TV serija svih vremena - pogađate li tko je pobjednik?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene