449106
449106
449106
449106
449106

GOLIŠAVA PETRA SANADER Što je rekao 'ćaća'?

  • , 05.09.2016., 16:30
  • Autor:
  • komentara

Petra Sanader iznenadila je mnoge objavom na Instagramu.

 
 
 
 
Petra Sanader (FOTO: Instagram)
Petra Sanader (FOTO: Instagram)

Petra Sanader, kći bivšeg premijera Ive Sanadera, objavila je golišavu fotografiju na društvenim mrežama. Naime, fotografija simbolizira novi uspjeh u Petrinom životu. Petra je dobila glavnu ulogu u filmu 'A Blank' koji počinje snimati za nekoliko dana, a za koji je sama napisala scenarij.

Petra je do sada već snimila tri filma, 'Black Limousine', 'Murder is my Business' te 'Roused'.

Petra na fotografijama izgleda pristojno no budući da svijet glume nije pošteđen golotinje, tko zna što 'ćaća' kaže na sve ovo?!
 

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se