Petar Bruno Basić nakon proglašenja

'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Nemam riječi za sve što mi se dogodilo'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U finalnoj emisiji prvi se na pozornicu popeo Petar Bruno Basić s točkom 'Resurrection'.

Petar Bruno Basić postao je četvrti hrvatski Supertalent! U polufinalu je najavljivao nastup svog života, no Petar je apsolutno zasjao u finalu četvrte sezone Supertalenta!

Pogledaj i ovo showbuzz OVE NEDJELJE NE PROPUSTITE Spektakularno finale Supertalenta

Pogledajte njegov nastup na službenoj stranici Supertalenta.

'Ovo je najbolji osjećaj na svijetu. Sretan sam i uzbuđen, nemam riječi za sve što mi se večeras dogodilo', rekao je Petar

Poslije polufinala Petar nam je rekao da se već sada osjeća kao pobjednik. Četvrti hrvatski Supertalent kaže da to nije bila bahatost već da samo vjeruje u sebe i svoje sposobnosti.

Novac će potrošiti na sebe i ulaganje u svoj daljnji rad. Večeras slavi i to pobjedničkim treningom. Supertalent će pamtiti po svim dobim ljudima koje je upoznao i tu prije svega misli na članove grupe A.K.A Crescendo.

'Mislim da će se sada malo drugačije gledati na muškarce u pole danceu', rekao je Petar za kraj.
 

'Mislim da ćemo od svakog kandidata očekivati pobjednički nastup, jako si visoko zapucao ljestvicu, ali akcentirano hodanje na ritam Carmine Burane, svaka čast!", poručila mu je Martina Tomičić koja je očito predvidjela pobjednički nastup. "Mislim da je ovaj show i tebi dobro došao jer hrabro odgovaraš na sve zahtjeve ove emisije", rekao je oduševljeni Mislav Čavajda.

'Petre, mene je toliko žena pitalo kako to izgleda tebe pipat da je to postalo neugodno. Bio si apsolutno fascinantan, točka ti je savršena', rekla je Danijela.

Petar je fitness trener, hobiji su mu trčanje, pole dance, street workout, a prije se bavio trčanjem na duge pruge. Prijavio se na Supertalent da pokaže kako je nabolji u pole danceu, a nakon njegovog nastupa posebno fasciniran bio je ženski dio žirija. No nakon audicijske emisije Petar je osvojio mnoga srca, bilo ženska ili muška, a njegov Facebook profil preplavljen je pozitivnim i komentarima podrške.

Za sebe kaže da je otvoren i voli isprobavati nove stvari, pa je tako prije sedam godina odlučio trenirati i pole dance. Iako će mnogi reći da je ovo pomalo neuobičajen izbor za jači spol, Petar kaže da je pole dance mnogo zahtjevniji i naporniji od teretane. U početku je bilo i zadirkivanja, no Petar je uvijek imao dobre argumente. Tako je veslaču koji ga je zadirkivao zbog pole dancea jednostavno odgovorio : "Ja sam u dvorani sa 30 polugolih cura, a ti na treningu gledaš u dupe frajera ispred sebe - tko je tu gay?" No sigurno ga nitko nije zadirkivao zbog laskave titule najboljih trbušnjaka u Hrvatskoj, koju je zgodni Petar osvojio nekoliko puta. Sumnjamo i da će biti zadirkivanja nakon titule četvrtog hrvatskog Supertalenta i nagrade od čak 200 tisuća kuna! Bravo, Petre!

Kako bi postali dio žirija, ali i obogatili svoj Supertalent doživljaj, obavezno preuzmite BESPLATNU aplikaciju!

Sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Osim na službenoj web stranici Supertalenta, te profilima showa na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i Snapchatu, omiljeni show pratite i na jedinstvenoj aplikaciji Supertalent Hrvatska koju besplatno možete preuzeti na svim Android i iOS uređajima.

Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

Odaberite Vip TV uslugu za najbolje TV iskustvo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene