On ne vara

Uhvatili ga s drugom, no on je vjeran samo jednoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dok mu je djevojka bila na putu, on se zabavljao s drugom – ali ne vara!

Prije nekoliko dana paparazzi su snimili Patricka, sina slavnog glumca Arnolda Schwarzenegger, na partyju u Cabo San Lucasu. 21-godišnjak se zabavljao u društvu nepoznate djevojke koja očito nije bila njegova djevojka Miley Cyrus. Budući da se našao na udaru medija, njegovi su prijatelji odlučili stati u njegovu obranu.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus jeste li i vi primijetili? Evo zašto se već danima ne prestaje pričati o jednom dijelu tijela Miley Cyrus, a stručnjaci su sada otkrili i njezinu tajnu!

Ovoga je puta pozitivno iznenadila: Ljubav joj dobro stoji!

'Cijela ta priča oko prevare pogodila je Patricka jako jer je bio na proljetnim praznicima i samo se želio dobro zabaviti. Žao mu je jer bi ta laž mogla utjecati na njegov odnos s Miley, ali on je 100% nikada ne bi prevario. Zna da objavljena fotografija izgleda grozno, ali se ništa između njih dvoje nije dogodilo', rekao je izvor za Just Jared.

'On je dobar dečko koji nikada ne vara svoje cure. S bivšom djevojkom bio je šest i pol godina i nije ju nikada prevario', dodao je izvor.

Miley i mladi zavodnik u vezi su nekoliko mjeseci i već se počelo nagađati da planiraju zajedničku budućnost. Iako su oni ludo zaljubljeni jedan u drugoga, njihovom vezom navodno nije oduševljena njegova majka koja je navodno postavila ultimatum Patricku – ili nasljedstvo ili Miley.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene