Mališan osvojio svijet

Ovo je fotografija koja je obilježila tjedan!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

I dok je cijeli svijet brujio o budućoj prijestolonasljednici jer je Kate Midlleton slučajno otkrila kako čeka djevojčicu, netko drugi je pak bio u centru pažnje.

Gdje god se pojavi Kate Middleton, Britanci s oduševljenjem prate svaki njezin korak. Posebno sada kada iščekuje budućeg nasljednika – tj. vjerojatnije nasljednicu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

I dok je ona pozdravljala okupljene, jedan dječak i djevojčica darovali su vojvotkinji bukete cvijeća. Malena je bila uređena kao prava princeza, no u centru pažnje bio je plavokosi dječak koji je pozdravio Kate s ručicom u nosiću. Simpatični malac pokupio je sve simpatije!

>> Kate Middleton: Objavljen je video trenutka koji je uzbudio Veliku Britaniju!

Kate Middleton je u posjetu gradiću na sjeveroistoku Englesku oduševila sve okupljene. I dok joj je jedna žena darovala medvjedića, ona se zahvalila i poručila kako će se to svidjeti njezinoj k(ćerkici). No prekinula je samu sebe na početku, vjerojatno shvativši da je rekla previše. No i prvo slovo bilo je dovoljno za medijska nagađanja o tome kako na dvor dolazi još jedna nasljednica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene