Pjevač iskreno

'Ona je slatka cura, ali ja sam sretan što sam slobodan'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica je opet cijelu svoju ljubavnu vezu otkrila svijetu u novoj pjesmi o ljubavi i preljubništvu.

Pjevačica Taylor Swift, koja je poznata po tome da o svojim bivšim dečkima piše ljubavne pjesme, novi singl posvetila je Harryju Stylesu iz grupe One Direction.

Pogledaj i ovo showbuzz prvi veći događaj pred publikom Dodijeljene nagrade Brit Awards: Dua Lipa odnijela dva kipića, a Taylor Swift upisala se u povijest

Naime, Taylor je napisala pjesmu 'I Knew You Were Trouble', a njeni prijatelji potvrdili su šuškanja da je pjesma posvećena upravo Harryju.

>> Sve bi htjele biti na njezinom mjestu - Dobila poljubac i pjesmu od svog idola!

Za novu pjesmu snimila je i spot u kojem s dečkom odlazi u salon za tetoviranje, baš kao što je išla i s Harryjem i to u nekoliko navrata.

U novoj pjesmi Taylor poručuje: 'Znala sam da si nevolja kad si ušetao u moj život, sad se sramim, odveo si me na neka mjesta na kojima nikad nisam bila...'

Da je pjesma posvećena pjevaču iz One Directiona, poznato je i njemu samome, ali, kako tvrde njegovi prijatelji, to mu niti impnira niti ga brine.

'Harry zna da je Taylor napisala pjesmu za njega, ali nije ga briga. On je sretan što je opet slobodan', otkrio je bliski izvor.

Pjevač je nakon nekoliko mjeseci i sam napokon progovorio o svojoj bivšoj djevojci Taylor.

'Nisam zabrinut hoću li je ikad više vidjeti ili ne. Ona je slatka cura, znate, nemam niti jednu lošu riječ za reći o njoj. Sretan sam što sam slobodan', izjavio je.

Podsjetimo, par je konačno prekinuo svojuv ezu nakon što je internetom počela cirkulirati fotografija na kojoj se on ljubi s jednom australskom manekenkom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene