Ona zna

'Ni Superman je ne može osvojiti koliko god da se trudio'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glavna ženska uloga u spotu pripala je mladoj glumici Barbari Bilić koju je publika mogla upoznati u seriji "Zora Dubrovačka".

'Smijeh, romantika, akcija. Recimo da bi to bio najbolji kratki opis mog novog video broja…  Priča o fatalnoj ženi koju ni Superman ne može osvojiti koliko god da se trudio. Pun je raznih smiješnih, romantičnih ali i šokantnih situacija. Želio sam napraviti spot koji najviše odgovara pjesmi i sretan sam kako je sve ispalo. Kadrovi su brzi i detalja je mnogo, tako da pažljivo gledajte da vam nešto ne promakne', savjetuje Filip Dizdar i opisuje video izdanje svog aktualnog singla 'Ona zna'.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet na tržištu Nakon pet godina veze: najslavnija hrvatska pin-up cura je slobodna!

Natali Dizdar oduševila stasom i glasom u Šibeniku

Kako izgleda video zbog čijeg je snimanja cijela ekipa danima bila zaustavljana po zagrebačkim ulicama, a balkoni puni znatiželjnih pogleda koje je izmamljivala dizalica visoka preko 20 metara, pogledajte upravo sada.


Pjesmu 'Ona zna' za čiju su se produkciju pobrinuli Alan Dović i Andrej Lončarić, zvukom je obogatila brass sekcija koju sačinjavaju poznati hrvatski saksofonist Igor Geržina, Milan Raič, Aljoša Dereta i Roko Marin. Nikola Babić odsvirao je bubnjeve, Alan Dović se pobrinuo za gitaru i klavijature, a Filip je ovom prilikom odsvirao i usnu harmoniku.

Produkcije i režije videospota i ovog puta se uhvatio sam autor pjesme, Filip Dizdar, što je uz iscrpnu ulogu u samom videu, za njega bio zaista veliki zalogaj. No, zahvaljujući profesionalnoj i zabavnoj ekipi iza i ispred kamera, Filip je uspio finalni proizvod dobiti upravo onakvim kakvim ga je u samom startu i zamislio. Za samim kamerama vrhunski su se snašli Matija Petrović i Ivica Vranjić.

U spotu se ovaj put pojavljuje više glumaca, koji su svi redom Filipovi bliski prijatelji pa je i samo snimanje bilo u 'zafrkantskom tonu'. Glavna ženska uloga u spotu pripala je mladoj glumici Barbari Bilić koju je publika mogla upoznati u seriji "Zora Dubrovačka". 'Barbara se odlično snašla u ulozi fatalne žene, kao i ostali glumci u svojim ulogama, i ne mogu biti zadovoljniji kako je sve ispalo!' – dodaje Filip.

U spotu su se Barbari i Filipu glumački pridružili i Matija Salmanić, Ivan Cesar, Branimir Kurtanjek, Petar Krajačić Vilović, Alan Dović, Roko Marin, Andrej Lončarić, Aljoša Dereta i Milan Raič.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene