Novi par

Pokušali su se sakriti, no slatka tajna je otkrivena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tjednima se šuškalo, a sada se izgleda mladi par više ne misli skrivati. Harry Styles i Kendall Jenner su novi 'hot' par u Hollywoodu i šire!

Zgodna mlađa sestra Kim, Khloe i Kourtney Kardashian, Kendall Jenner u vezi je s popularnim mladim zavodnikom Harryjem Stylesom iz grupe One Direction. E!Online piše kako Harry ima i Kendallinu fotografiju na zaslonu mobitela, a mladi zaljubljeni se cijelo vrijeme se dopisuje putem mobitela kada nisu zajedno.

Pogledaj i ovo One Direction (Foto: Getty Images) Bivši šef ga hvali Prije nego što je postao dio glazbene senzacije radio je u pekari, a promjenom imidža šokirao je fanove

Kendall Jenner odmah nakon 18. rođendana pokazala gole grudi!

Harry je svoju novu slavnu djevojku odveo i na romantičnu večeru u jedan hollywoodski restoran, a vikend su proveli u hotelu Gansevoort u New Yorku. Inače, One Directioneri su trenutno u Americi zbog promocije novog albuma, a Harry je iskoristio svoje slobodno vrijeme za druženje s Kendall koja je nedavno navršila 18 godina.

Najpoznatija po obiteljskom reality showu 'Keeping Up With Kardashian', a odnedavno i manekenka, sada je i prvi puta javno uhvaćena s dečkom. Par se jedva probio do Harryjeva crnog Range Rovera od mase obožavateljica koje luduju za Harryjem, dok su paparazzi pokušavali dobiti najbolje fotke novog para. 'Vidi se da se Harry zainteresirao, te namjerava i dalje dolaziti k njoj', otkrio je prijatelj popularnog Harrya.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene