Dobio i poklon

"Genijalac si!" 6-godišnji Nikola osvojit će vas na prvu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sjajan mališan dan nakon audicije proslavio je 6. rođendan. Od žirija je za svoj dan dobio poseban poklon.

Najviše emocija u ovotjednoj emisiji "Ja imam talenat" izazvao je šestogodišnji Nikola Mirković. Talentirani dječak publici i žiriju predstavio se reperskom koreografijom, a svojom beskrajno pozitivnom energijom oborio je baš sve. Svojim plesom mališan je podigao publiku na noge, a njemu se na pozornici tijekom nastupa pridružila i članica žirija Ana Nikolić.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

"Ti si reper pravi. Da si nam još i zapjevao bilo bi sjajno, ali svejedno si presladak. Vidimo se za par godina da zapjevamo zajedno", kazao mu je Rasta. "Genijalac si, ako ovako nastaviš postat ćeš velika zvijezda", nadovezala se Danica Maksimović koja je zaključila da maleni Nikola ipak još nije dorastao natjecanju u showu.
Iako nije izborio drugi krug Nikola je nakon svog nastupa dobio poklon za pamćenje. Nakon što su mu svi čestitali rođendan Rasta, kojeg je potpuno oborio, odlučio mu je darovati svoj skupocjeni Versace lanac.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene