Cijena slave

Bio je zvijezda, a onda je sve krenulo nizbrdo – gdje je danas?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Nick Carter odrastao je pod svijetlima reflektora, a kada je imao samo 13 godina osnovan je bend koji ga je proslavio - Backstreet Boys.

Nick Carter, nekadašnji član popularnih Backstreet Boysa, jedan je od kandidata u showu 'Dancing With The Stars.'. Prije zadnjeg nastupa pred kamerama je progovorio o teškoj borbi s alkoholom i drogama koja je sada iza njega.

 

I'll be loving these scars for life #voteteamsharnick

A photo posted by Nick Carter (@nickcarter) on

Pogledaj i ovo Nick Carter (Foto: Profimedia) Nakon 15 godina Hoće li bivši Backstreet Boy završiti u zatvoru? Krenula policijska istraga protiv obožavanog pjevača

Nick Carter odrastao je pod svijetlima reflektora, a kada je imao samo 13 godina osnovan je bend koji ga je proslavio - Backstreet Boys. On je tek tada ulazio u tinejdžersko razdoblje, a bend je velikom brzinom dostigao svjetsku slavu. Mladi se Nick nije znao nositi s time i nije prošlo dugo od kada je počeo imati problema s alkoholom i drugim porocima.

O ovisnosti o drogi i alkoholu progovorio je i u svojoj autobiografiji gdje je napisao da smatra da je veliku ulogu u njegovoj ovisnosti imao stav njegovih roditelja prema tome.

 

I'm totally a morning person. Another day of recording for the #nickcarteralbum

A photo posted by Nick Carter (@nickcarter) on

 

'Moji roditelji su uvijek bili pod stresom zbog manjka novca i siguran sam da ih je to dovelo do alkoholizma', objasnio je. Dodao je da se ozbiljno počeo opijati kad je bio tinejdžer, a onda je ubrzo počeo eksperimentirati i s drogama.

 

Za svoju je ovisnost djelomično okrivio i svoju bivšu djevojku, partijanericu Paris Hilton, s kojom je bio u vezi od 2003. do 2004.

Za njima su tinejdžerke ludovale prije dvadesetak godina. Tada su Backstreet Boys bili veliki kao danas One Direction.

 

#hmbalmaination from @olivier_rousteing happy to be a part of it!

A photo posted by backstreetboys (@backstreetboys) on

 

Nešto je odlučio promijeniti kad mu je dijagnosticirana kardiomiopatija, skup bolesti koje dovode do oštećenja funkcije srca. Drogu i alkohol zamijenio je sportom i igranjem video igrica.

S dugogodišnjom djevojkom Lauren Kitt Nick se vjenčao u travnju 2014. godine. Nick i njegova odabranica izrekli su zavjete pred obitelji i prijateljima, a sve su zabilježili i paparazzi. Samo vjenčanje održano je u Santa Barbari, a tamo je bio i član Backstreet Boysa A.J. McLean koji je na svojem Instagramu objavio 'kako je to vjenčanje koju su mnogi mislili da se neće dogoditi'.

Bend Backstreet Boys osnovan je 1993. godine, a postavu su činili A. J. McLean, Howie Dorough, Nick Carter, Kevin Richardson i Brian Littrell. Slavu su postigli albumom koji se zvao kao i grupa objavljenim 1996. godine.
Richardson je bend napustio 2006. godine jer se htio okušati na drugim poljima.

Dečki su prodali preko 130 milijuna ploča diljem svijeta. Povodom njihove 20. godišnjice, koja je bila u svibnju 2013. godine, bend je bio na turneji ‘In a World Like This’. U siječnju ove godine prikazan je dokumentarac o njima – ‘Backstreet Boys: Show ‘Em What You're Made Of’.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene