Svi su zabrinuti

Nešto nije u redu s njim - treba mu stručna pomoć!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U zadnje vrijeme ponaša se veoma čudno i obitelj smatra da mu treba stručna pomoć.

Kris Jenner navodno želi pripremiti intervenciju za svog sina Roba.
27-godišnji Rob Kardashian punio je stranice medija nakon što se nije pojavio na najvažnije događaju u životu svoje obitelji. Umjesto na vjenčanje njegove sestre Kim i slavnog Kanye Westa, on je otišao u Los Angeles i propustio događaj godine.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Velika obiteljska svađa prije slavnog vjenčanja!

Nakon tog društvenog ispada, Rob je izbrisao sve postove sa Twitter profila što je veoma zabrinulo njegovu majku Chris. Zabrinuta je za njegovo psihičko zdravlje i smatra da mu treba što prije pomoći
'Želi mu pomoći, ali ne može sama pa treba pomoć cijele obitelji Kardashian', rekao je izvor.

Brat slavne Kim Kardashian, Rob Kardashian, nije došao na sestrino vjenčanje jer se osjećao pod pritiskom zbog svoje težine.
Navodno nije htio biti dio ekstravagantne proslave gdje bi ga svi gledali i odlučio se vratiti u Los Angeles, piše b105.

Rob je rekao da mu je dosta tog pokazivanja bogatstva i rastrošnosti i nazvao tu cijelu ceremoniju površnim sranjem. Kim je navodno bila ljuta na njega jer u proteklih nekoliko mjeseci nije želio smršaviti za njezino vjenčanje', kaže izvor.

Navodno je Rob već neko vrijeme u depresiji zbog svog izgleda, a sve je kulminiralo na probnoj večeri za vjenčanje kada je ima pravi napadaj panike.

Njegova majka vjeruje da mu treba pomoć stručnjaka, ali on to odbija. Ne vjeruje u učinke terapije i ne želi otići na razgovor s liječnikom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene