Bosanci rasturali

MouseMiles - dečki iz BiH koji su oduševili regiju!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

'MouseMiles' je hip - hop duo koji je zabilježio odličan uspjeh na glazbenom natjecanju X Factor Adria. Dnevnik.hr vam donosi priču o njima.

Dok se natjecanje za najbolj regionalnu zvijezdu pod nazivom X Factor Adria nastavlja, donosimo vam priču o dečkima koji su prošli u daljnji krug natjecanja.

Pogledaj i ovo showbuzz Novi čovjek Prošle godine plažom je šetao sa škembicom, a sada se pohvalio rezultatima rigorozne dijete

X Factor:  'Bila sam skeptična jer za tako zahtjevnu pjesmu treba imati malo više zrelosti i glasa'

Oni su Hip-hop duo 'MouseMiles' koji čine dvojica studenata Jasmin Alić BIGGA iz Zenice i Vedad Mešanović Paparazzi iz Sarajeva. Bend je osnovan 2011.godine, a kako kažu stvaraju jedinstvenu glazbu, po uzoru na poznate glazbene zvijezde kao što su Eminem, Tupac, Notorious B.I.G i drugi.

Na X Factor su se prvenstveno prijavili zbog dobre zabave i iskustva, iako na početku nisu imali prevelika očekivanja. No talent se uvijek prepozna, pa su dečki lako prošli u uži krug natjecanja koji im je dao dodatni poticaj.

Kada je u pitanju sudjelovanja na X Factoru najinteresantije im je kako kažu vrijeme provedeno na probama i u backstageu.

'Dok čekamo, vrijeme ispunjavamo pjevanjem i kojekakvim kombinacijama i izvedbama kakve nikada nista čuli. Toliko se talenata nađe u jednoj sobi u jednom trenutku da je neopisiv osjećaj osjetiti svu tu pozitivnu energiju', otkrili su nam MouseMiles.

Osim što su talentirani glazbenici, Jasmin i Vedad su i uspješni studenti, a svoje slobodno vrijeme koriste za pisanje novih tekstova i sportske aktivnosti, a u pripremi je i njihov prvi studijski album na kojem surađuju sa stranim producentima. 

'Nakon X Factora ćemo se fokusirati na nove projekte, kako grupno, tako i solo. Naravno, moramo se i potruditi oko ispita, da opravdamo ta silna izostajanja sa predavanja i dopuste naših profesora. Sve u svemu, puno rada, novi album, te dosta drugih novih stvari slijedi u skorije vrijeme', poručuju 'MouseMiles'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene