Sumnja na ubojstvo?

MISTERIOZNA SMRT Što se stvarno dogodilo tog kobnog dana?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prijatelji i dalje tvrde da se glumica nije ubila. Događaji tog kobnog dana upućuju na jednu osobu.

Svijet je šokirala vijest o smrti mlade glumice Pratyushe Banerjee koju naša poblika poznaje iz serije 'Mala nevjesta' koju možete pratiti na Doma TV. Iako je prvobitno javljeno kako je rijeć o samoubojstvu zbog nesretne ljubavi, događaji koji su predhodili smrti mlade zvijezde ukazuju ipak na nešto drugo. Njezini prijatelji i dalje tvrde kako ona nije bila osoba koja bi digla ruku na sebe. Opisuju je kao snažnu ženu.

Pogledaj i ovo PR borba za nasljedstvo Toni Collette i Anna Faris bore se za bogatstvo u komediji "Nasljedstvo"

Mediji u Mumbaiu objavili su kako je izgledao zadnji dan nesretne glumice. Banerjee je u javnosti viđena sa svojim zaručnikom Rahul Raj Singhom. Par se pred zgranutim prolaznicima žestoko posvađao, a svađa je završila šamarom koji je glumicu oborio na tlo. Ljudi su prepričavali kako je Rahul uistinu jako udario glumicu koja je od udarca pala, a dodatno ih je šokirala činjenica da joj zaručnik nije ni pokušao pomoći da ustane sa tla.

Mediji dalje navode kako je zvijezda 'Male nevjeste' nekoliko sati nakon incidenta sebi oduzela život u svom stanu, a pronašao ju je upravo zaručnik s kojim je imala žestok okršaj. Prema neslužbenim informacijama scena zatečena u njezinom stanju nije izgledala poput mjesta samoubojstva. Detalj koji su mnogi uočili je i taj da glumica nije ostavila nikakvu opraštajnu poruku, iako je na njezinom telefonu pronađena poruka 'Čak ni nakon smrti neći ti okrenuti leđa'.

Jedna prijateljica preminule glumice izjavila je kako je Pratyushe nazvala zajedničku prijateljicu kako bi je pitala o bivšoj djevojci svog zaručnika jer je sumnjala da je vara s njom. Lokalni mediji navode kako je Rahul za vrijeme boravka u bolnici djelovao jako smireno i da je naglasio kako će dočekati glumičine roditelje.

 

A photo posted by Pratyusha Banerjee (@iamprats) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene