ŽIVOTNI PUT

OTKRIVAMO: Zašto je nova Miss Hrvatske plakala prije nekoliko godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nova Miss Hrvatske prije nekoliko godina nastupala je na Supertalent showu u nadi da će postati pjevačica.

Nova Miss Hrvatske 22-godišnja Istrijanka Angelica Zacchigna obožava pjevati. Zato je i upisala Glazbenu akademiju u Trstu, smjer jazz pjevanje. No, ono manje poznato o novoj misici je njezin nastup u atraktivnoj i zabavnoj emisiji Supertalent. Dogurala je do polufinala i to s pjesmom Michaela Jacksona 'The Way You Make Me Feel'.

Pogledaj i ovo showbuzz Uspjeh u Washingtonu KAKAV BOŽANSTVENI GLAS! Naša ljepotica "ubila" pjesmom i ušla među 20 najboljih

 Studentica iz Novigrada priznala nam je kako se sve to dogodilo. 'To je bilo 2010. godine. Tada sam se prijavila. Zapravo, s prijateljem sam inače znala zapjevati, pa smo rekli, ajmo probat. Tako smo se i prijavili'. Za nastup se pripremala tri mjeseca, a na prvoj audiciji u Opatiji žiri je osvojila pjesmom Thriller.

Osim Nine Badrić, ne sjeća se kaže ostalih čanova žirija. No, ono što joj je ostalo u pamćenju i čega se detaljno sjeća su emocije koje je tada proživljavala. Bile su toliko jake pa se lijepa Angelica tada čak i rasplakala tijekom nastupa. 'To je bilo u Rijeci, bila sam u pubertetu i emocije su bile na 100 posto. Malo sam se rasplakala jer su me emocije ponijele.' No, ističe, sada se već uspješno naučila samokontrolI.

Lijepa brineta je inače velika obožavateljica Michaela Jackosona stoga je za sva tri svoja nastupa izvodila upravo njegove pjesme. 'Njegova glazba će zauvijek utjecati na mene. Velika sam obožavateljica Michaela Jacksona. On će uvijek biti u mom srcu'.

Iako je Angelica završila školu za turizam i ekonomiju, upisala Glazbenu akademiju i postala nova Miss Hrvatske, kaže kako je sve to moguće spojiti u jedno. 'Glazba i manekenska karijera idu zajedno. Pokušat ću obje stvarii spojiti. Vjerujem da ću naučiti još puno toga'.

Pred mladom Istrijankom su već sada veliki izazovi. Prvi od njih su pripreme za svjetski izbor ljepote koje počinju sljedeći tjedan.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene