453251
453251
453251
453251
453251

TOTALNO RAZVALIO "Ovo je najbolja audicija koju sam ikada vidio"

  • , 12.10.2016., 20:43
  • Autor:
  • komentara

Muškarac u tijelu žene oduševio je svojom moćnom izvedbom pjesme Jamesa Browna 'It's A Man's World'.

 
 
 
 
Miss Powers (FOTO: YouTube/Screenshot)
Miss Powers (FOTO: YouTube/Screenshot)

Australski X Factor ne prestaje s iznenađenjima. Nakon što je Vlado oduševio publiku svojom emotivnom životnom pričom, na scenu se popeo performer Andrew Mark Baris koji se krije iza pseudonima Miss Powers.

Muškarac u tijelu žene oduševio je svojom moćnom izvedbom pjesme Jamesa Browna 'It's A Man's World'. Osim vokalom, 33-godišnjak sve je bacio na noge i svojom odjevnom kombinacijom. Naime, na pozornici se pojavio u crnom topu dubokog dekoltea, tajicama i vrtoglavim štiklama.

No ni tu mu nije smetalo za izvođenje egzibicija koje su ostavile bez teksta žiri koji čine Iggy Azalea, Adam Lambert i Guy Sebastian.

 "Naklon do ploda. Ovo je najbolja audicija koju sam ikada vidio. Hvala što ste mi pomogli da shvatim koliko sam nefleksibilan", kazao je Sebastian u šali aludirajući na špagu koju je Miss Powers izveo na pozornici. Baris inače dolazi s Filipina, a uz pjevanje radi i kao instrukor joge i plesa. Sad nam je definitivno jasno otkud dolazi ova njegova fleksibilnost.

Ovdje pogledajte i nastup Vlade Sarića koji je Australiju digao na noge.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se