Naklonjena modi

Miss Hrvatske na Baliju: 'Imam svijet na dlanu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na izboru za Miss Svijeta važno je sve – od fizičkog izgleda i umijeća poziranja pred kamerama preko vještina u sportu i različitim umjetnostima. Evo kako se priprema naša Miss Lana Gržetić!

Naša predstavnica Lana Gržetić, sudeći po fotografijama koje objavljuju službeni portali Miss World i Missisology te ona osobno na Facebook stranici Miss World – Croatia, odlično se snalazi u svakodnevnim modnim zadatcima.

Pogledaj i ovo Lucija Begić Kako vam se čini? Pogledajte video o našoj Luciji koja se natječe na Izboru za Miss svijeta, neki prizori stvarno oduzimaju dah!

>> Mnogi zaprepašteni haljinom u kojoj će se predstaviti Miss Hrvatske

'Moja naklonost prema modi ovdje dolazi do punog izražaja. S pažnjom pratim ostale djevojke i proučavam stilove odijevanja koji se razlikuju ne samo prema osobama već i prema državama iz kojih dolaze. Imam cijeli modni svijet na dlanu i to je sjajna prilika za učenje. Naravno, posebnu pozornost poklanjam vlastitom odijevanju i pokušavam odabrati najbolju kombinaciju za svaku pojedinačnu situaciju. Zadovoljna sam sadržajem svojih kofera, a nebi bilo na odmet da sam mogla ponijeti još barem dva!', govori uz smijeh Lana u svom javljanju iz daleke Indonezije.

>> Miss Kosova Antigona Sejdiu je favoritkinja na izboru za Miss svijeta - evo i zašto!

Na ceremoniji otvaranja Lana je nosila prekrasnu haljinu Dies Gaudii, a već je pokazala i elegantnu Martinu Felju, razigranog Zigmana, trendovskog Iggyja Popovića, sportski Body Feeling te neodoljivu Aleksandru Dojčinović. Uz elegantne haljine odlično pristaju cipele koje potpisuje Högl Shoe Fashion i nakit Peperoncina design. Uskoro ćemo vidjeti Lanu u kreaciji Marije i Vesne Milković te „premijerno“ u čarobnoj Ani Milani koju naša missica ima čast prva ponijeti u Hrvatskoj.

Unatoč tome što ne spada u favorizirane natjecateljice, Lana Gržetić plijeni svojom osebujnom ljepotom i jedinstvenim šarmom pa je često na meti službenih fotografa. Stoga, nadajmo se dobrom plasmanu i držimo palčeve za našu predstavnicu!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene