Skupljaju energiju

Misice u wellnessu: Uzbuđenje je na vrhuncu, danas saznajemo koja je najljepša

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sati nas dijele od proglašenja nove Miss Hrvatske.

Izbor za Miss Hrvatske pred nama je. Danas, u utorak, 26. listopada u 20 sati izravan prijenos pratite na našem portalu Dnevnik.hr.

Pogledaj i ovo Tea Mlinarić (FOTO: Instagram) šteta Ništa od krune: Miss svijeta postala Indijka, naša Tea završila na 28. mjestu

Uoči izbora djeovojke su se otišle malo opustiti pa su tako uživale u wellnes-oazi.

Prava ljepota dolazi iznutra, no htjeli mi to priznati ili ne, bitno nam je i ono izvana. Bez obzira na to želimo li impresionirati drugu ženu, muškarca ili sami sebe, pravilna njega iznimno je bitno za našu pojavu, bilo pred ogledalom, bilo pred drugim ljudima.

Tu se kao ultimativne stvari same po sebi nameću što kvalitetnija i zdravija prehrana te redovito vježbanje, no ne smijemo zaboraviti ni na one male, opuštajuće stvari, kojima se volimo razmaziti s vremena na vrijeme i zbog kojih se osjećamo još ljepše i poželjnije, posebno pripadnice ljepšeg spola. To znaju i natjecateljice Miss Hrvatske za Miss svijeta, koje su dan odlučile iskoristiti u wellness-centru hotela Ilirija te tako odmoriti dušu i tijelo pred veliko finale ovog prestižnog natjecanja ljepote.

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM, idealni modni dodaci ženskoj ljepoti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene