Preslatka Mille

SVEGA JOJ JE 12 GODINA Od obiteljskog bankrota do 3 milijuna po filmu - njezino vrijeme dolazi!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Millie Bobby Brown zvijezda je hit serije "Stranger Things". Predviđaju joj veliku budućnost.

Nekad je život zanimljiviji od filma. Dokaz tome svakako je 12-godišnja glumica Millie Bobby Brown, koju je ove godine Teen Vogue prolasio najboljom novom zvijezdom 2016. godine. Već je uspoređuju i sa sunarodnjakinjom Emmom Watson. A sve je počelo ulogom u seriji "Stranger Things", radi koje je izbrijala glavu.

Pogledaj i ovo Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) jako sliči slavnom tati Bez ikakvog povoda je proživljavala užasne napade, sada se o njoj priča jer ljubi zgodnog sina miljenika žena

Nakon što ju je Vogue primijetio, Millie već sad vrijedi oko tri milijuna dolara po filmu koje će možda snimati. Svota bi se, kažu, trebala povećati jednom kad navrši 16 godina. Djevojčica obožava i modu, makar joj mama još uvijek bira kombinacije. Već sada druži se s poznatom holivudskom svitom, poput Winone Ryder. Inače, nije sve uvijek bilo sjajno u njenoj obitelji i potrazi za slavom. Djevojka je rođena u Španjolskoj, kao treća od četvero djece u obitelji Britanaca Kelly i Roberta Browna.

U Veliku Britaniju vratili su se kada je Milie imala četiri godine, a potom je njena obitelj prodala sve kako bi se preselili u Los Angeles. Sve to napravili su da bi Millie mogla ići na audicije i pokušala ostvariti svoj san. Međutim, obitelj je bila na rubu bankrota te su počeli planirati povratak u domovinu, kad je u zadnji čas Millie otišla na audiciju za "Stranger Things", dobila ulogu i počela graditi karijeru. Iako se obitelj puno žrtvovala, njezin otac odlučan je u namjeri da zadrži kćerku čvrsto na zemlji. "Važno je da Millie ne osjeća pritisak. Ona je samo dijete. Mora napisati domaće zadaće i obaviti svoje zadatke. Sve ostalo je bonus", rekao je otac mlade glumice.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene